MichaelZ je napisao(la):Interesuje me ako ih neko ima ili ih je cuo kakvi su ?
Relativno su jeftini (209e) i video sam tehnicke karakteristike .
Mogu da odem i da ih cujem ali me interesuje komentar nekog od audiofila (ko je rekao Notax ?)![]()
![]()
![]()
kVu je napisao(la):Za 700 evra mozes naci izuzetno pristujne aktivne zvucnike...
ako hoces malo vise informacija o studijskim kutijama, poseti link ispod. Ja licno imam Alesis M1 active mkII (75w 8-inchni bass, 25w metalni tweeter) i vrlo sam zadovoljan. Zavrsava mi posao za muziku koju radim, a pritom su izuzetno prijatnog zvuka i ne zamaraju. Blizu dynaudija iako su oni nesto tacniji i topliji...
http://www.rumski.com/rumski/phpBB2/index.php
p.s. koju muziku pretezno slusas ?
kVu je napisao(la):Pa onda mislim da mozes slobodno neki kvalitetniji Altec Lansing...![]()
Mislim da se covek salio na temu : vidi papka , oce monitore za 200 e ...notax je napisao(la):Šta ovo znači? Meni se čini da kod nas nema bilo kojih Altec Hi-Fi zvučnika.
Šta ovo znači? Meni se čini da kod nas nema bilo kojih Altec Hi-Fi zvučnika.
Znao sam da neces izdrzati da se ne javis , verujem ti na rec mada da ne rece da se ni Maxu nisu svideli ...nesharm je napisao(la):MX5021 su ocajni zvucnici. U potpunosti za izbegavanje.
Ako mi neko ne veruje, nek ih kupi, rado cu mu pokazati sta ne valja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari