Šta je novo?

Kućna multimedija Box - Stick Sta kupiti?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

daca96

Cenjen
Učlanjen(a)
08.03.2021
Poena
105
Pozdrav imam neki vox 32 inca full hd u spavacoj sobi sa kojim sam zadovoljan medjutim nije smart. Sta preporucujete da kupim od android boxeva, stickova i slicno? Nisam u tome uopste.
Kupuje se za gledanje pre svega netflixa i youtube-a eventualno drugih streaming servisa.

Ako ti nije hitno, nadji mi box 3 na aliexpressu. To ti je bez garancije i potencijalno moze da bude veci trosak sa carinom.
Ako neces da se mlatis, kod nas je box 2 na popustu redovno za oko 6300-6500. Ananas je dobro mesto za kupovinu ako dodjes do 1000rsd vaucera u isto vreme kada ima box na akciji.

Mi Box S 2nd gen i ne gledaj dalje.
Imam dva komada već godinama i ja sam oduševljen kako radi. Deca cepaju igrice, pune ga sa svim i svačim i on i dalje bez baga. Jedan sam kupio na Aliexpresu, a jedan kod nas i nisam primetio razliku.
Preko emulatora instalirao segine igrice, prava uživancija...
Mislim da je bas danas vaucer 1000 dinara za kupovinu preko 5000, dakle idealan trenutak za box
ajaje1000

Jedini nedostatak je mala memorija, ako baš moram da naglasim. Oba koristim sa usb to rj45 converterom jer mi je ruter daleko od TV-a. Inače volim da što više uređaja nakačim na kabal, jer kabal je kabal i wifi ne može da zameni za neke stvari.

Je li i dalje ovaj Xiaomi preporuka? Kupili su neki FOX krš TV, koji navodno ima Netflix ali je naklepana mobilna aplikacija, i ne može da pusti HD, niti može normalno da se radi navigacija. Ja sam rekao da ga vrate ali neće. Tako da šta je najjeftinije, a da radi pristojno Netflix i YouTube?

Je li i dalje ovaj Xiaomi preporuka? Kupili su neki FOX krš TV, koji navodno ima Netflix ali je naklepana mobilna aplikacija, i ne može da pusti HD, niti može normalno da se radi navigacija. Ja sam rekao da ga vrate ali neće. Tako da šta je najjeftinije, a da radi pristojno Netflix i YouTube?
ja kad sam kupovao TV za ćaleta, čitao sam da svi smart TV iz jeftinih serija loše rade, pa sam tražio neki koji nije smart i kupio mi box s, mislim da ima 5 godina od tad, posle je i burazer kupio isti i nikad nikakav problem. EON i youtube rade super, netfliks sam probao samo nisam ga koristio duži period.

Nazad
Vrh Dno