Šta je novo?

BOX or NOT

overclocker

Slavan
Učlanjen(a)
29.06.2004
Poena
309
Zanimame koliko je tacna prica o tome da je serija AMD procesora koja dolazi bez BOX-a ustvari "B" klasa procesora u kojoj ima "mnogo" skarta, a ona BOX varijanta sa garancijom je "A" klasa procesora koja je ustvari probrana... :p
(Da li se isplati kupiti BOX iako ces baciti taj budjavi kuler i staviti normalan)

U prinicpu to su bajke. E sada tvoje je da li verujes u bajke ili ne. Imas OEM cpu koji se fenomenalno o.c, a imas box koji su ******, cak sam procitao da je neko nalazio i okrnjene box, mada licno to nisam video. Ali sustina je da ce oni na defult raditi identicno bilo BOX ili OEM, o.c ti zavisi od primerka do primerka, a ako je cpu neispravan to ces utvrditi u prvih nedelju dana tako da za time nemas brige.

Kuler cuvas zbog garancije |)

kjgkreek je napisao(la):
U prinicpu to su bajke. E sada tvoje je da li verujes u bajke ili ne. Imas OEM cpu koji se fenomenalno o.c, a imas box koji su ******, cak sam procitao da je neko nalazio i okrnjene box, mada licno to nisam video. Ali sustina je da ce oni na defult raditi identicno bilo BOX ili OEM, o.c ti zavisi od primerka do primerka, a ako je cpu neispravan to ces utvrditi u prvih nedelju dana tako da za time nemas brige.
Nisu bajke ;) Gledano mnogo manje je problema bilo sa BOX nego sa OEM procesorima...

BitrAtE je napisao(la):
Nisu bajke ;) Gledano mnogo manje je problema bilo sa BOX nego sa OEM procesorima...

Bilo je vise skarta, usled ostecenja pri transportu kod OEM u odnosu na BOX iz prostog razloga pakovanja jednih i pakovanja drugih. Ali to nema veze sa anomalijama koje cpu moze da ispolji u radu i koje se mogu desavati i kod box i kod oem. I nemoj mi reci da identicne masine ce iamti razlicite rezultata na defult sa box odnosno oem variajntom ako se podrzaumeva da je CPU ispravan.

Jedina razlika vredna pomena je garancija koja je kod BOX varijante 3 godine.

danijel00 je napisao(la):
Kuler cuvas zbog garancije |)

... i originalnu pastu, OBAVEZNO :mad: :S:

Bez toga AMD ne daje garanciju...

Box je definitivno bolja varijanta, ako nista drugo onda zbog garancije.

Nazad
Vrh Dno