Šta je novo?

BOX kuler sa C2D E5200 @ radeon 4850 ?

SVAKA CAST ZA TRUD ALI TE GRAFICKE SERIJE 4850 ME BAS NERVIRAJU BAS ZBOG TOG HLADJENJA TJS GREJANJA,INACE SU ODLICNE KARTICE,ALI NE MOZE I JARE I PARE,ZAR NE:wave::type::wave:

ili kupis novu tastaruru na kojoj radi CAPS :d

caps je sredjen:d,a juce sam imao ludu srecu da kupim 4850 po neverovatnoj ceni od 100e,jeste da je polovna ali ima skoro 3 godine garancije i mogu da vam kazem da se za divno cudo uopste mnogo ne greje,posle sat-dva igranja temperatura ne prelazi 55c,znaci ipak moze i jare i pare:D...inace kartica je sapphire 1gb ddr3

http://www.itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-4850-1gb--ddr3/comp_comp_vga/130/1401

Moja saphire 512mb ne prelazi 68 stepeni :D

Ovo je stvarno katastrofa:zgran:
Mislim, nemoj pogresno da me shvatis ali neki osnovni red mora da bude u kucistu.

Onaj vent odozgo na proc-u ti i skida tih 7 c, ne zato sto to valja vec zato sto onaj na titan-u nema odakle da povuce vazduh.

Iznad grafike sto ti je stojao da skine samo 5 c je iskreno smesno(imao sam i ja p31 i p35 gigabyte i znam kolko se to greje), sida samo 5 c zato sto se kuler na cipset-u drzi ocajno pa jos kad naslonis taj moze taman da dignem temp za koji c i na kraju dobijes samo jelte 5c. Bolje ti je po meni da das 10-15e za thermalright hr-05 (ima ga u oglasima), em ce bolje da ohladi to(i to dosta bolje) a dobices tisinu koju neces da imas sa tom 4-kom koji imas sada.

Ostali ventovi su vec manje vise nebitni dok ne ometaju cirkulaciju kroz kuciste, ali posto je tebi otvoreno, onda skor opusteno;)

A kad si se vec mlatio super lepkom mogao si bar da zalepis neki drzac za kablove od napajanja:-devil-:

Čemu takve kritike za kućište!? Lepo je čovek odmah rekao da je u pitanju Balkan Express!:p

Šalu na stranu, super si to zbudžio, a najbitinije je da radi posao.

Poslednja izmena:
Čemu takve kritike za kućište!? Lepo je čovek odmah rekao da je u pitanju Balkan Express!:p

Dobro balkan express koji traje jedan-tri ili pet dana ali kad traje vise onda i nije bas zabavno, a i ustedece mu dosta vremena oko bilo kakvog cackanja po kucistu.

Za grafiku je oke ako se njemu vrsi posao, ali ostatak kucista nije. Videce neko manje iskusan 5 vent-a na proc pa ce i on tako da nakaci da bi izgledalo ko ringispil, pa kad umre nesto ako je nepazljivo sklapao ima npr tebe ili nekog petog da cima ko mene drugar koji je isao u masinsku(citaj: decko je navikao da sve ide silom, pa ako nece onda ga tresne malo da jelte dobije volju(komponenta)) u 5 ujutru sto njemu komp vise nece da radi A DRUGIMA TAKO RADI.
-OFF end;

ostale kritike su bile na osnovu mog i tudjeg iskustva(inace istog) sto se tice grejanaj NB-a, kablovi se valjda podrazumevaju.

EDIT: Nisam ja mislio nista ostro, ali ne mozes da kazes da nisam u pravu sto se tice nekih stvari.

Poslednja izmena:
Bez ljutnje, ali ne razumem zasto si se toliko potresao i posle 50 dana morao da prokomentarises da je "katastrofa". Nije DarkHorus kriv ako neko resi da ga kopira i pravi ringispil, a ionako je napisao da je poizbacivao ventove i da je bilo privremeno :wave:

Poslednja izmena:
Nisam se ja uopste potresao, to sto ce neko da ga iskopira se slazem da nije on kriv, ali je opet bolje da se ima u vidu zasto je dobio koj stepen gde da nebi kazem opet nekom ispala igracka-placka.
Za katastrofu nisam mislio u slislu katastrofa(sran*e varijanta), nego u smislu nereda(nista negativno, njegova stvar ako mu ne smeta), jes da sam stavio samo onog slogirajuceg smajlija, jes da izgleda malo *****torski ali nije 100% tako misljeno, a za datum nisam ni skontao:p(da ne bude da ne stavljam smajlije).

Poslednja izmena:
Kao sto kazu u narodu - ma opusteno :)

Verovatno ti je promakao post: "(sada) ima samo jedan od 4 cm na n/b. jedan sto duva u 4850 od dole na box E5200 kuleru i kraj."

Da bi onako drzao komp za svaki dan moras da budes tezak zaludjenik. Sto se estetike tice je sve vec receno :D

ideja da staviš stock kuler na grafičku ti je ok, ali mislim da ti ventilatori nisu pravilno rasporedjeni, može do dosta bolje da se odradi.

Vrh Dno