Šta je novo?

Botrebna AGP graficka kompatibilna za Windows 7

Gorgoyle

Cenjen
Učlanjen(a)
27.01.2010
Poena
151
E ovako imam sada vec stari PC is 2000-te sa Nforce2 chipsetom na plochi i grafichku ATI RADEON 9200 128 MB. Processor je AMD 2000+ Athlon 1.67 GHz i uspeo sam da pokrenem Windows 7 bez Aero-a! Imam 1 GB memorije.

E sad... ta graficka koju imam nije podrzana od WIndowsa i nema drajver al sam ja uspeo da iskoristim neki Mobility drivers software i da "napravim" drajver za nju, medjutim, neki update-i nemogu da mi se instaliraju zato shto pri restartu ja dobijem blue screen in neku greshku o memory dumpingu u vezi sa nekim ati2dvag.dll fajlom. I neki update-i mi se instaliraju ipak, al' neki nemogu i tu sam "zaglavljen". E sad.... Ja bi' to da reshim tako shto cu ipak kupiti neku podrzanu ATI grafichku al' nezam koju! :(

Pogledao sam ovde za 32-bit verziju WIndows 7 OS, Radeon i neznam shta da odaberem:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Budzet mi je veoma veoma mali i kupio bih neku polovnu (al' da radi, naravno) ili mozda chak novu al shto minimalniju/jeftiniju. Bio bih sretan kada bih platio jedno 500-1000 din za neku polovnu ispravnu ATI i Windows 7 podrzanu grafichku kartu!

Inache sam iz Veternika iliti Novog Sada pa bih voleo da mi se lica sa ponudama odatle i jave u ovoj temi!

Zahvaljujem!

Mislim da bi ti neki Radeon 9550 128 bitni bio dobro resenje, tim pre sto mozes prakticno svaki klokovati na nivo Radeona 9600, mada mislim da ce i bez toga biti dovoljan. Imas ih na pcberzi, idu za oko 1500 dinara.

Druga je stvar sto mislim da ti je masina slaba za Window 7, ali ako si vec probao i zadovoljan si kako radi na tom racunaru, samo napred. ;)

Vrh Dno