Šta je novo?

Bose Acoustimas ?

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Kakav je rating u HI-FI sferama Bose Acoustimass AM 6 zvucnika. Trebaju mi kao 5.1 zvucnici za suround reciever ?
Sta mislite o receiveru Maranz SR 4200 ?

Am6 je po meni sasvim OK,samo jedini problem je sto on ima samo dva stelita,tako da ako imas resiver sa surround-om neces dobiti pravi efekat
,ako imas kintu bolje uzim AM15,a sto se snage tice,AM6 je za kucu sasvim dovoljno,i brate ne unistivi su!!

FX

jao bosse,ima kod mene na poslu neki njihov 4.1 sistem.To nije normalno kako je dobro,kakav klipsch kakav z560 i ostala boranija,treba to videti kako zvucnici velicine fps1600 rasturaju prostoriju od 200kvadrata.

Mada stvarno su jaki, ne znam kako smeju da ih deklarisu na pojacala od 10-200 sinusa!!! i da daju pri tom garanciju od 6 godina!!! Sateliti su nikad manji za takvu kolicinu snage a wooferi su samo 5ipo incni. NEbitno ako nekoga interesuje am5,7 i ostalo neka me cimne na [email protected] (ujak mi je uvoznik istih za yu), jedina mana je sto imaju slabe srednje, al meni se to cak i svidja, sad ce notax da me ubije :D.

Misko je napisao(la):
Mada stvarno su jaki, ne znam kako smeju da ih deklarisu na pojacala od 10-200 sinusa!!! i da daju pri tom garanciju od 6 godina!!! Sateliti su nikad manji za takvu kolicinu snage a wooferi su samo 5ipo incni. NEbitno ako nekoga interesuje am5,7 i ostalo neka me cimne na [email protected] (ujak mi je uvoznik istih za yu), jedina mana je sto imaju slabe srednje, al meni se to cak i svidja, sad ce notax da me ubije :D.

Necu ja da te ubijem. Dovoljno je da malo sachekam, jer se ubijas sam. Ushi su ti vec odumrle. :D:D

Nazad
Vrh Dno