Šta je novo?

Bootvist problem

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Pokrenem ja ovo programce da malo ubrzam bootovanje, sve je bilo ok - restartovao se komp, posle toga me je sacekao prozorcic koji obavestava da trenutno brise fajlove kako bi se sistem brze dizao i da ce potrajati nekoliko minuta... pustio sam ga vise od pola sata i nista. Secam se kada sam to radio pre nekoliko meseci trebalo mu je relativno malo vremena. Mislim da nije mozda do Service Packa 1, jer kada sam ga prvi put startovao tada se SP1 nije jos ni pojavio, inace verzija je 1.3.36

Kod mene i jos jednog druga isti slucaj. Posle service packa 1 nece da radi, iako je pre toga radio. Mozda SP1 i nije direktan razlog, vec nesto drugo, ali u svakom slucaju nece da radi.

Meni radi sa XPPro sa SP1.

Pozdrav!

Resenje je mozda u ovome:
Pogledajte da slucajno nije disableovan service Task Scheduler.
Znaci pravac Control Panel->Administrative Tools->Services i stavite Task Scheduler na automatic!
Kod mene radi bez problema na WinXP SP1, sto ce reci da najverovatnije SP1 nije problem...

Resenje jeste ovo gore.Kod mene radi sa sp1.Task scheduling, bits i cryptographics service moraju da budu na automatik i kada ides na windows update.

Meni je do sada bio disableovan, evo sad cu da probam, thanks anyway.

Nazad
Vrh Dno