Šta je novo?

BOOTMGR is missing

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Imam Win 7 i sve je radilo besprekorno dok nije jedan dan iskocila ova poruka pri dizanju sistema.

"BOOTMGR is missing press ctrl+alt+del to restart"

Probao sam da ubacim Win 7(butujem) i da idem na "Repair your computer" pa na "Startup repair" i problem je jos uvek prisutan.
Izbiresm win(formatiram particiju) i snimim novi win i problem je jos uvek tu. :S:
Slucajno sam provalio da kada stavim da butuje sa dvd-a i kada nestisnem nista u momentu kada on to trazi da bi butovao problem bude zaobidjen i win krene normalno da se dize.
Istog momenta kada vratim da prvi boot device bude hard problem je tu. Imam dva harda i podeseno mi je da je master taj na kome je win.

Da li neko moze da pomogne? :crash:

Poslednja izmena:
Uradi update biosa!

Palo mi na pamet i skinuo sam bios.
Ploca je GA-MA770-DS3,stavim bios na usb i stisnem end da pokrenem Qflash i kaze "file size incorrect" Skinuo sam od najnovijeg no najstarijeg i problem je isti uvek.

:wall:

Izvinjavam se nisam dobar bios skinuo,ploca je v1.0 a ja nisam gledao skidao sam za v2.0!

Sada sam update-ovao bios ali jos uvek izbacuje "BOOTMGR is missing press ctrl+alt+del to restart". :crash:

A kakve veze ima BIOS pa se predlaže update, ako je već izvesno vreme sve lepo radilo ?

Poslednja izmena:
Problem resen!

Imam dva harda. Otkacio sam ovaj na kome je samo data i ostavio samo ovaj na kome je win.
Butovao sam win i uradio taj "Startup repair" i sve je proradilo.
Kasnije sam zakacio samo ponovo taj drugi hard i sve sljaka kako treba.
Zasto nije hteo da uradi repair kada su oba bila prikljucena ne znam ali evo resenje ako neko bude u slicnom problemu. :)

Nazad
Vrh Dno