Šta je novo?

Bootable ntfs\fat32 explorer

vladoje

Slavan
Učlanjen(a)
04.10.2004
Poena
309
Super bi bilo kad bi nekao mogao da mi preporuci neki program koji bi se pokretao sa butabilnog cd-a (jos bolje sa fleske ili usb hdd-a) a koji bi u principu sluzio kao file explorer (nek ima samo copy paste opcije bice super).

Znam da postoji opcija winxp live, linux live i bartpe isl ali odgovarao bi mi neki mali program koji bi se podizao za kratko vrijeme ali opet da ima neki pristojan windowslike GUI.

Posto nam je na kompovima na poslu system administrator u winxp onemogucio pristup fleskama i sl, cak i cd-romu, svrha programa bi bila da omoguci bekap fajlova i sto je najvaznije :) ubacivanje muzike u kompove mimo windowsa... Ako neko ima elegantnije resenje jos bolje :)

Poslednja izmena:
Cek ne odgovara ti live linux, ali bi ipak hteo nesto tako :)
Problem prilikom butovanja je sto mora da se ucita sa sporog cd/dvd-a (ili flasha), ali mislim da moze da se prilicno ubrza za tvoje potrebe, nadji neki mali live linux, narezi ga na dvd (jer je brzi) i uradi "to ram" (zbog brzeg rada).

NTFS Dos Pro 5.0
To access ntfs partitions from Dos

NTFS 4 Dos 1.9

Paragon Mount Everything 3.0
To access NTFS, Ext2FS, Ext3FS partitions from dos

NTFS Dos 3.02

Volkov Commander 4.99
Dos File Manager with LongFileName/ntfs support
(Similar to Norton Commander)

Ne znam da li ce ti nesto od ovoga koristiti, al' rekoh da ti napisem (kao sto vidis ovo se sve nalazi na H**en Boot CD-u)

BartPE

Nazad
Vrh Dno