Šta je novo?

[BOOBS] Dead or Alive 5: Last Round

Boobs aside, mislim da je ovo super vest. Sasvim slucajno sam probao Dead or Alive 2 za Dreamcast I bio sam odusevljen, mehanikama igre.
Sad to sto je igra sexualizovana moze malo da smeta. Kada bi online multiplayer radio kako valja I kad igra ne bi bila prezahtevna kupio bih je sigurno.

image_dead_or_alive_5_last_round-27112-2637_0002.jpg

image_dead_or_alive_5_last_round-27112-2637_0009.jpg

image_dead_or_alive_5_last_round-27112-2637_0014.jpg

image_dead_or_alive_5_last_round-27112-2637_0012.jpg

image_dead_or_alive_5_last_round-27112-2637_0003.jpg

image_dead_or_alive_5_last_round-27112-2637_0007.jpg

Additional Notes: Online modes for Dead or Alive 5 Last Round will be added in a patch within 3 months of release.

Smejurija.

Nikakva smejurija ako ga odrade kako treba (MK/Injustice i'm looking at you), taman ce i igra da pojeftini.

Sobzirom da ni u najludjim snovima nisam mislio da cu videti DoA na PC-u oprastam im taj peh sa online play-om, ionako me ovo zanima iskljucivo zbog photo mod-a dok se ne udostoje i izbace Doax3 xD

Nikakva smejurija ako ga odrade kako treba (MK/Injustice i'm looking at you), taman ce i igra da pojeftini.

Pricas o MP, SP ili kvalitetu porta? Online je ocajan u MK i konzolama i na PC-u.
Za mene su sustina zanra vs (kod nas DOA scena ne postoji) i online.
Naravno, to sto igra izlazi bez kljucnog moda nece pogoditi one koji planiraju da igru skinu(ili kupe za par meseci za par evra), predju SP za 4 sata, bulje malo u sise i zauvek obrisu ;).

Poslednja izmena:
Pricam o MP. Posto si ti postavio info o MP.

Ja sam inace predao "Story" na Viti... Jedva. Krs obicni.

Poslednja izmena:
Ja na svom Dreamcast-u i 3DS-u sam DoA multi sa drugarima igrao skoro koliko i Virtua Tennis i Mario Kart(brat ima 3DS koji mi cesto zajmi). Drugari svi probaju zbog boobs, ali im se svidi igra jer nije teska za pocetnike i zbog jedinstvene(barem ja ne znam drugu takvu vs igru) counter mehanike.

100zena 200sisa i osim toga nista :) slabo je odradjena igrica.

Izaslo je vec, nazalost dobili smo jos jedan uzasan lenji port za PC, umesto porta next gen verzije dobili smo last gen iteraciju igre...

A online?

Ja upravo probao igru.Nisam u toku sa ovim Sony tučama jel ovo treba da parira Tekenu? Pitam pošto sam Teken obožavao jednostavno igra ima nešto,ova i ne toliko.
Mislim da sam davno upalio neki deo ove tuče na Sonyu ko zna koj deo i otud su mi par likova i poznati.

Tuča brza kao da su pravili igru da stiskaš brzo dugmiće.Igra aludira na sexipil ženskih likova ok ima toga i u MK ali ovde je to nekako baš istaknuto i ima previše skinova igra odma otključanih nije mi baš trip kao bijem se sa likom koji je obučen u pidžamu Zmaja??? Igra sama stavlja random skinove u arcade modu jel to može da se isključi.

Igra ima previše ženskih likova koje sve mnogo liče i to mi je bzv.
Grafa tu i tamo može da prodje ali to samo na likovima, na pozadinama katastrofa stičem utisak kao da je igra iz 2003 god.
Kako god da uporedim igru sa MK9 ili sa SSFU koje igram skoro pa svaki dan ovo mi je bzv i s obzirom da će izaći MKX za koji dan ko će da igra ovo.
Ako ima fanova ove igre baš bi vole neki koment zašto gotive ovu Fight igru nek opišu šta je posebno u njoj jel ja za sat vremena igranja ne vidoh ama baš ništa.

Nazad
Vrh Dno