Šta je novo?

BonQ di(tri) lema

ostres

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2004
Poena
319
Naisao sam na BenQ ove modele po jako pristupacnim cenama - 19" za ispod 16000. Citao sam neke testove i generalno su ovi monitori ostavili pozitivan utisak. Konkretno jedan od modela za koji sam zainteresovan je FP 92E je opisan u jednom od skorijih SK i odneo je preporuke u konkurenciji LG, Samsung, Belinea i VS (naravno sve su u pitanju monitori nizeg cenovnog ranga).
E sad dilemu mi stvara FP 91GX koji je nekih 7 evra skuplji, ima sve iste karakteristike (osim zvucnika koji mi i nisu potrebni) ali i odziv od 4 ms. Malo me strah da je zbog ubrzanja nesto drugo zakinuto (kvalitet slike) s obzirom da prakticno razlike u ceni i nema.
Treci model koji je u opticaju je FP 91G+ koji nema zvucnike ali mu je i odziv na 8ms.
Ako je neko imao prilike da uporedi konkretne modele neka napise koju.

Evo, ja citam ovo na FP92E (negde je jos nazvan i T921). Sto se mene tice - svaka preporuka. 8ms odziva je vise nego dovoljno za bilo sta (ja ne vidim anomalije bilo kakve vrste kod gledanja filmova, igranja igara, desktop prikaza,...). S druge strane, 4ms je 4ms, narocito kad sutra budes prodavao monitor...

Nazad
Vrh Dno