Šta je novo?

Bolja vremena ...

• Začetnik teme HM_BOSLA
  • Datum pokretanja
H

HM_BOSLA

Guest
Da li se kod nas uopste nazire era brzeg , jeftinijeg , uopste kvalitetnijeg koriscenja internet usluga ?
Ovo prevrsava svaku meru , u svetu je jeftinije ici na net sa visestruko brzim kojekcijam nego ovde kod nas na bednim centralama , ocajnim provajderima. .....
Sta mislite o tome ?

Ajde bre nemoj da nam stajes na muku !!! ctp;
Ne mislim NISTA o tome.
Ne ZELIM da mislim na to.
boom

Odavno smo prestali da mislimo o tome, jer nema vajde i covek se samo nervira. Zato psssssssst :)

A sta ti mislis, sta mi mislimo o tome? Da li je nase misljenje vazno onima koji odlucuju o tome (o temi koju si spomenuo)? Da li oni sami uopste misle o tome? Sta si ti uopste mislio kada si nas pitao sta mislimo o tome?
Pokusavamo da ne mislimo na tu temu!

Aj sad drugarski pozdrav, i nemoj vise da mislis o tome, da ne bi zaradio cir!:cool: :wave;

neeeeeeeeeeeeeeeee remeti!!

Sad kolaju neke price da je Telekom stopirao poptuno dodelu novih tel linija provajderima i dodelu novih linkova interesentima (firme,provajderi itd).Niko ne zna zasto,al cini mi se da koriste situaciju monopola kog imaju.

nesharm je napisao(la):
Sad kolaju neke price da je Telekom stopirao poptuno dodelu novih tel linija provajderima i dodelu novih linkova interesentima (firme,provajderi itd).

To traje vec neko vreme!

...al cini mi se da koriste situaciju monopola kog imaju.

Ma otkud ti to?!:D

nesharm je napisao(la):
Sad kolaju neke price da je Telekom stopirao poptuno dodelu novih tel linija provajderima i dodelu novih linkova interesentima (firme,provajderi itd).Niko ne zna zasto,al cini mi se da koriste situaciju monopola kog imaju.

Svasta od tebe, sta ti pada na pamet:D
Bas se razocarah da cujem nesto tako glupo od tebe :)
cheers

Aponen je napisao(la):
To traje vec neko vreme!

Ma otkud ti to?!:D

Ma eto,dunulo mi tako,ucim neke finansije i tako :).
Salu na stranu,ovo ovako ako nastavi ne pise se Telekomu posle 2004 godine dobro.Tada ce ga svi izbegavati i uzimace alternativne linije za net (koje ce se pojaviti,kad istekne monopol).

Ne mogu da ti kazem nista novo, kada vec sve znas! osim:

Don't worry, be happy!!! :cool: :cool: :cool:

Bolja vremena ce verovatno biti kad Telekomu istekne monopol za par godina. Onda vise nece moci da ctp; celu Srbiju. Ma treba ih sve FX

Telekom.... $UX
Meni dodje da odem sa jedno 5 KG C4 exploziva do centrale.... Ili imati nesto sto valja, ili ga nemati uopste - to je moj moto!
FX

U ovom slucaju tvoj moto sux big time... to znaci da ti net ne treba?

evo dva konkretne pitanja , ne vezana preterano za ovu temu al aj sad ...

Da li je istina da kad se uplati na tehnicomu Flat Rate , mogu da ga koriste vise ljudi u isto vreme ?
I 2: Sta bi sa onim kablovskim internetom o kome se tooolliiikkkkoooo pricalo :)

HM_BOSLA je napisao(la):
I 2: Sta bi sa onim kablovskim internetom o kome se tooolliiikkkkoooo pricalo :)

Ako mislis na PTT -ov KDS, kada dodje imacemo utiske, a to bi trebalo da bude negde krajem ove ili pocetkom sledece godine, a mozda i pre. Ostaje nam samo da cekamo dok neko prvi ne dobije.

Sto se tice bas tog PTT-ovog nece on jos dugo, jer Telekom nece da im da prostor za kablove koji idu ispod zemlje.

Amon_Ra je napisao(la):
Sto se tice bas tog PTT-ovog nece on jos dugo, jer Telekom nece da im da prostor za kablove koji idu ispod zemlje.

Vidi, nisam bas siguran, ali mislim da su te (zute) cevi za kablove u vlasnistvu opstina, gradova itd. ili vec neke slicne strukture. Jer sta kada kabl recimo prolazi kroz moje dvoriste. Ja bih onda mogao sutra kad se kapitalizam malo ustolici, da trazim od telekoma velike pare, jer su se te stvari u vreme komunizma radile samo tako, po naredjenju, niko te nije pitao hoces li da ti nesto prolazi kroz dvoriste ili neces.

To sutra daleko da ce tako moci. A kada je nesto u valsnistvu opstine - znaci drzave, ipak je lakse za zakonsko definisanje.

Aj bas cu da iscimam ljude iz KDS-a pa cu postovati odgovor.

Amon_Ra je napisao(la):

Da znam da ima problema sa tim. Naime kada se delio PTT na Telekom i "ostali deo", Telekom -u je prodata i kablovska kanalizacija sto je bila velika greska. Sada Veliki Bezobrazni Monopolisticki Telekom hoce da to debelo iskoristi. Videcemo sta ce biti, pregovori su u toku.

HM_BOSLA je napisao(la):

Da li je istina da kad se uplati na tehnicomu Flat Rate , mogu da ga koriste vise ljudi u isto vreme ?

Ja sad ne kontam ali meni drug koji radi u NS kaze da vec ima 60 korisnika u NS kablovskog interneta i da je sad pocelo a cena je 800 din. mesecno za 200 Mb. Pitacu ga ja jos jednom ali ne verujem da bi me slagao i da je na nesto drugo mislio, radi decko u energosoftu i kaze da su oni vec to radili.

HM_BOSLA je napisao(la):

Svi se zakaciste za cable net, a covek je pitao za Flat rate.....
Ovako, razmisli malo, kada bi to tako bilo svako bi uplacivao sa nekim i delio toskove........
Znaci odgovor je: - ne mogu da idu dva (ili vise) coveka u isto vreme preko flat naloga
(D)

Nazad
Vrh Dno