Slazem se sa ovim uzmi 9200 128MB 128 bit, bar ima lepo da radi!Voodoo_NBGD je napisao(la):od ovoga ti je najbolje 9200 full...
ozbiljno...
ili 9000Pro ako nadjesh negde...
fx5200 bih ja uzeo, cak i pre 9200 mada to nije tvoja dilema. FX5200 definitivno. 5200 je ipak nesto brza od 9200 (cca 15%) mada ne verujem da ti je to mnogo vazno, skoro da je svejedno koju ces od te dve uzeti. 9600se zaobidji. Cene su ... pa tu negde. 9600pro ne bih uzeo cak i da hocu da menjam svoju 4200 za brzu - ne isplati se..dell je napisao(la):Dakle sta je bolja kupovina fx5200 (128-bit) ili 9600se ?
i ako moze bez onoga sve je to sr... znam to i sam
rado bih uzeo 9600pro ali ...
Minja je napisao(la):...5200 je ipak nesto brza od 9200 (cca 15%)...
E svasta. GF4 4200 i polovna je najbolja kupovina za cca 80 eur (niko ti ih nece prodati za smesne pare koje za njih nudis - pratim ja oglase veoma pazljivoZverBre je napisao(la):Zavisi za sta ti je karta potrebna.Ako si covek koji hoce da uziva u toplini boja i lepoti tekstura uzmi ATI (ali ne 9600se).skupi jos neku kintu pa uzmi 9600pro neces se pokajati.FX 5200 je bacanje para pogotovo ako imas monitor od 21" u vecim rezolucijama nema je nigde a o 2D prikazu da i ne govorim.Ako te zanima sirova brzina onda ti je najbolje da pazaris nekog Gf 4 4200 ,trenutno ih ima ko' kineza po malim oglasima (jedino ih hvale ljudi koji su emotivno vezani za svojih 200 eura koje su nekad dali za nju :mrgreen: )
dell je napisao(la):Hvala na iscrpnim odgovorima ali jos uvek nisam nacisto, izgleda da je
5200 bolja kupovina od 9600se ali razlika u ceni je samo 10 € a u testovima (3d markici) oko 50 %, to je glavni razlog dileme , jedino jos da uzmem u obzir 4200.
Stan (fx) ili mercedes (TI4)?
Ne znam ni sam
ZverBre je napisao(la):Ne znam kakvi su vasi kriterijumi sto se tice grafickih karti ali FX GF4 4200 me uopste nije zadovoljila. Prosao sam skoro kompletan evolucioni ciklus od S3 virge preko voodoo-a i tacno znam sta koja karta moze da pruzi.
Voodoo_NBGD je napisao(la):ja sam bash povoljno doshao i do voodoo2 i do voodoo3... zahvaljujuci komshiji koji je radio redovan upgrade a nije znao kome da ih proda... :mrgreen:
Jel to neko rece Halo? :mrgreen:igor2 je napisao(la):(jedino ih hvale ljudi koji su emotivno vezani za svojih 200 eura koje su nekad dali za nju )
I oni koji su ukapirali da sve igre rade na njima fenomenalno![]()
ZverBre je napisao(la):Ne znam kakvi su vasi kriterijumi sto se tice grafickih karti ali FX GF4 4200 me uopste nije zadovoljila. Prosao sam skoro kompletan evolucioni ciklus od S3 virge preko voodoo-a i tacno znam sta koja karta moze da pruzi.
Minja je napisao(la):Pusti noviji naslov sa odvrnutim FSAA u nesto vecoj rezolucijii na 9700pro ili brzoj pa ces da vidis slide show samo takav.
mikac79 je napisao(la):...
ja jos uvek imam voodoo 3500 sa integrisanom tv covece karta je majka i bolje taj tuner radi od pinnacle-a koji sam kupio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari