Šta je novo?

Bojler za Kupatilo

Zar nemaš ventil samo za bojler? Na fotografiji je ventil ispod napojnog creva koji služi samo za bojler, tako se radi vodovodna instalacija.
Ako nema poseban ventil za bojler možeš da rešiš problem sa duplim niplom i običnim ventilom, skineš crevo zvekneš dupli nipl na koji našrafiš ventil i na ventil našrafiš crevo ako je sa te strane muški priključak. Ako je ženski prikljčak na crevu trebaće ti još jedan dupli nipl za vezu ventila i creva.

Nemam, jer sve je ovde kod mene ekstremno cudno i neprakticno napravljeno iskreno, bar za mene pocevsi da je baraka u pitanju (montazna kuca pravljena 1950+) nema temelj nego betonske grede pa na njih drvene..

Hvala puno za info, inace ona slika je sa interneta cisto primera radi da vidite nasta mislim, a evo kako to izgleda kod mene (dovod vode u ves masinu i bojler je na jednoj cevi)

Prilozi

• 20240828_171335.jpg
    20240828_171335.jpg
    214 KB · Pregleda: 31
Ukapirao sam da je fotka primer. Na T komadu odviješ crevo (rekao bih da je muški priključak) naviješ dupli nipl, na njega ventil i na kraju crevo. Trebalo bi da može da se okreće samo kućište ventila (skineš virblu sa ventila) a ako to ne prolazi moraš koleno da nabaciš na nipl pa ponovo nipl i onda ventil i zavšiš sa crevom.

Nazad
Vrh Dno