P pavle93 Slavan Učlanjen(a) 15.02.2008 Poruke 1,266 Poena 349 31.10.2009 #1 Uzeo sam novi laptop sa BR-RE i reko da probam jedan disk, pretrazih par prodavnica gde sam ih ranije vidjao medjutim nema. Pa ako neko ima info... Hvala unapred
Uzeo sam novi laptop sa BR-RE i reko da probam jedan disk, pretrazih par prodavnica gde sam ih ranije vidjao medjutim nema. Pa ako neko ima info... Hvala unapred
jegulja Čuven Učlanjen(a) 23.05.2004 Poruke 241 Poena 620 31.10.2009 #3 pavle93 je napisao(la): Uzeo sam novi laptop sa BR-RE i reko da probam jedan disk, pretrazih par prodavnica gde sam ih ranije vidjao medjutim nema. Pa ako neko ima info... Hvala unapred Kliknite za proširenje... probaj kod doma omladine, dole u prolazu, tamo sam ih vidjao ranije.
pavle93 je napisao(la): Uzeo sam novi laptop sa BR-RE i reko da probam jedan disk, pretrazih par prodavnica gde sam ih ranije vidjao medjutim nema. Pa ako neko ima info... Hvala unapred Kliknite za proširenje... probaj kod doma omladine, dole u prolazu, tamo sam ih vidjao ranije.