Šta je novo?

Bluetooth

aalamothe

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2004
Poena
304
Zdravo,
Ako kupim logitech bluetooth miša, da li ću imati sve što mi je potrebno da i druge bluetooth uređaje povežem na komp? Konkretno hteo bih da povežem mobilni sa kompom a i treba mi novi miš pa sam mislio za iste pare... :D

Ja mislim da mozhe :D

Btw koji BT key predlazhete kao poseban uredjaj...meni d-link shljaka super ..ali je MNOGO para i teshko se nalazi :(

aalamothe je napisao(la):
Zdravo,
Ako kupim logitech bluetooth miša, da li ću imati sve što mi je potrebno da i druge bluetooth uređaje povežem na komp? Konkretno hteo bih da povežem mobilni sa kompom a i treba mi novi miš pa sam mislio za iste pare... :D

Trebalo bi da mozes. Ja imam Logitech 'Cordless Desktop' i MX 900 sve bluetooth i uz njih sam dobio cak i program za mobilni telefon. Neznam sta dobijas kad kupis samo misa, ali predpostavljam da ces moci da povezes telefon. Ja sam svoj telefon(T-610) povezao i sve radi savrseno.

goran445 je napisao(la):
Trebalo bi da mozes. Ja imam Logitech 'Cordless Desktop' i MX 900 sve bluetooth i uz njih sam dobio cak i program za mobilni telefon. Neznam sta dobijas kad kupis samo misa, ali predpostavljam da ces moci da povezes telefon. Ja sam svoj telefon(T-610) povezao i sve radi savrseno.

Da li si kupio u kompletu ili posebno navedenu tastaturu i misa ili odvojeno. Ovo pitam jer sam video komplet koji se zove "Logitech® Cordless Desktop® MX™ for Bluetooth®". Da li je to to?

goran445 je napisao(la):

Moze, kad kupis MX900 dobijes i opciju da povezujes Bluetooth uredjaje...

isnogood je napisao(la):
Ja mislim da mozhe :D

Btw koji BT key predlazhete kao poseban uredjaj...meni d-link shljaka super ..ali je MNOGO para i teshko se nalazi :(

Ja imam onaj MSI-jev od cca. 19€ koji šljaka takođe super...

aalamothe je napisao(la):
Zdravo,

Moze, dobijash uz misha Bluetooth HUB, na koji mozesh da povezesh bilo koji Bluetooth uredjaj...

Nazad
Vrh Dno