Šta je novo?

Periferni uređaji Bluetooth zvučnik do 20 000

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.
Imate li neku preporuku, koristio bi se na otvorenom pa što jači to bolji.
Npr. sta mislite o ovim:

Druze da li si uzeo nesto u medjuvremenu?

Sharp PS-929,
ja ga sebi uzeo.. Baterija baš jaka,
stoji mi po 3 nedelje dok treniram bez punjenja.. 😀
Ima i neka fora, to planiram..
da odnesem kod audofila nekog da mi obloži zidiće unutra i još nešto prenabudži, kažu na forumu da onda kida..

@Silja019
Meni je završavao posao, kupio sam ga baš zbog nekog slavlja i svirao je na otvorenom u dvorištu sa 25 gostiju i sasvim je bio ok sto se tice jačine zvuka, predlažem da ga prvo čuješ u radnji gde budeš kupovao.
Ima dva mikrofona, bežični i sa kablom isto zadovoljavajuće.
Po meni za te neke pare do 15000 svi mu manje više slični, bateriju nisam puno testirao ali imam utisak da nije neki šampion.
Dosta je lagan ako ti to nešto znači.

Sharp PS-929,
ja ga sebi uzeo.. Baterija baš jaka,
stoji mi po 3 nedelje dok treniram bez punjenja.. 😀
Ima i neka fora, to planiram..
da odnesem kod audofila nekog da mi obloži zidiće unutra i još nešto prenabudži, kažu na forumu da onda kida..
Nije los, uzeo ga na nekoj akciji za 30e ako se dobro secam.

Da li može preporuka u istom cenovnom rangu (još bolje ako može do 15k rsd), ali bez karaoke opcije?

Da li ima smisla kupiti JBL Flip 2 Essential, koji je oko 12,8k rsd? Ili tu plaćaš samo JBL ime?

Treba mi za terasu na vikendici, nećemo žurke da pravimo, samo da slušamo lepu muziku :)

Sada je na akciji Vivax bs 1000 oko 20000-21000....Cuo sam da je Bs 800 njegov predhodnik bio fenomenalan zvucnik.Da li neko ima iskustva sa ovim novim BS 1000? ili 1001?

Nazad
Vrh Dno