Šta je novo?

Bluetooth za NOKIA E50 (kao handsfree)

063

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2002
Poena
620
Dakle ima li nekih BT sluški za neke normalne pare (do 2000 RSD) a da valjaju?

Poz.

ja sam kupio plantronics 320 za 3000 i vrlo sam zadovoljan...

Pogledao sam malo na sajtu "Plantronic"-a, tamo piše da se dobija i punjač (auto i USB), je li to slučaj i kod tebe? Ako može (na PM) gde si ga pazario?

u srbiji se ne dobija... pise lepoo u uputstvu da je optional |>
dobijes samo obican zidni punjac...
a kupio sam ga sa jednog domaceg webshopa...

Plantronics 340! Vrh za ~2000 dindži.

www.mobileburn.com , pročitati review. Ergonomija im je mnogo bolja nego bilo koji Logitech, MSI i par native BT slušalica koji idu uz aparat. Težina 17g, izuzetna kupovina.

Logitech (ne znam taaachno model) za 3k. super radi

Aj sada jedno glupo pitanje. Imam neki Plantronics M3000. Drugar mi je pre godinu dana dao kutiju i punjach ali je njega zaboravio. Pre neki dan mi je dao i njega ali nema nikako punjacha i kutije :D
Zanima me da li sam ga mozda zeznuo ako sam ga punio punjachem od Nokia telefona? On se super napunio i vidim da sija kada se ukljuchi ali vidim da nikako ne moze da se poveze sa e50 ni sa 6600. Jenostavno ga ne prepoznaje. Ima li neshto shto bi trebao da znam pri povezivanju ili sam ga zeznuo?

Nema veze punjenje sa povezivanjem. Mozda si stavio sifru slucajno pa nece bez nje...
Ili na netu nadji fabricku sifru za njega, ili tu negde iza baterije ili sl ima nekih brojeva, pa medju njima i sifra...

Ma ne vidi ga nijedan telefon. Mene samo interesuje da ga nisam sprzio ili tako neshto ako sam ga puno sa ovim Nokia punjachem jer je on izgleda malo jachi od ovog Plantronics-ovog ali nisam siguran. Inache ovaj uredjaj bukvalno NE VIDE ni 6600 ni E50. Sorry za ubacivanje u topic ali kada vec prichate o tome...

jesi ga sigurno dobro aktivirao u discovery mod?
na ovom 320 drzis dugme dok ne pocne da sija crveno-plavo |)

Moguce je da je nesto sprzeno. Teoretski, mada prakticno nikad nisam chuo za nesto tako. Kad upalish BT slusalicu bez obzira da li nesto drzis ili ne, telefon treba da je vidi! Ako je ne vidi onda je prob malo vise nego softverski. Skokni do nekog servisa vidi jel mogu da provere elektroniku... (neki bolji servis, ovi mali "servisi mobilnih telefona" mogu samo da ti ga josh vise pokvare)

Ne...
Moj plantronics da bi ga nov uredjaj detektovao mora da se ubaci u pairing mod... a to se radi kako sam gore opisao... sifra mu je 0000
inace se ta sluska kaci odjednom samo na jedan uredjaj.. kad neka sluska odjednom moze da se spari sa vise od jednog uredjaja, onda je to skuplji uredjaj...

**nidza

Pročitao sam rivju, samo nešto ne znam gde da ga potražim, PC Berza nešto ne radi ovih dana...

Ne...
Moj plantronics da bi ga nov uredjaj detektovao mora da se ubaci u pairing mod... a to se radi kako sam gore opisao... sifra mu je 0000
inace se ta sluska kaci odjednom samo na jedan uredjaj.. kad neka sluska odjednom moze da se spari sa vise od jednog uredjaja, onda je to skuplji uredjaj...

Ja imam neki stari MSI-ev model, bio uparen sa prethodnim telefonom.
Kako da ga sada uparim sa novim? Probao sam, novi ga uopšte ne vidi.
Treba li, možda, sa starim telefonom, da uradim Delete Pairing?

edit: Evo, uspeo sam - pažljivo sam pročitao šta si napisao :)
Na ovom MSI-u treba držati ON taster i nakon uključenja - posle par sekundi ulazi u discovery mod (i passkey mu je 1234).
Hvala.

Poslednja izmena:
Jawbone :,,: mi sa bas uklapa u budget: $119.99 (gde li nadjose ovih 99c):trust:

A kol'ko bi dao za njega? ;)

Bez zezanja ... dobio sam neke semplove ... sumanuta je stvar ... jedino što se ne rešava problem što TI ne čuješ sagovornika (jer buka koju isključiš na mikrofonu je jedna stvar, ali to ne čini da se buka u tvom uhu smanji).

Jel 60 USD mnogo?

Nazad
Vrh Dno