Šta je novo?

Bluetooth problem win 8.1

Kluzo

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2005
Poena
320
Na laptopu je sveze instaliran win 8.1 pro. Uspesno sam upario LG440 sa laptopom, ali ne mogu da posaljem slike (pise datoteka nije uspesno poslata) sa mobilnog na laptop. Potom sam pogledao u My Documents gde treba da stoji bluetooth exchange folder, ali njega nema.
Medjutim sa laptopa sam testa radi poslao jednu sliku i ona je uspesno poslata.
Imate li ideju o cemu se radi.

U win 8.1 izgleda da nema Bluetooth Exchange Folder, nego je smestio slike u My Documents. Imao sam problem sa slanjem fajlova sa mobilnog na lt, a mogao sam da posaljem bez problema sa lt na mobilni. Elem kada sam usao u opciju Reciving Files u okviru menija za Bluetooth pojavila mi se opcija nesto tipa wathing for reciving files i onda sam sa mobilnog odabrao fajlove i poslao, bez problema.Naravno podrazumeva se da sam prethodno izvrsio uparivanje uredjaja. Inace posle uparivanja bi ovaj proces prijema fajlova trebao da se odigrava automatski, ali nisam cini mi se radio dosad sa BT na win 8.1 pa nisam bio siguran,pretpostavio sam da posto mi nema Bluetooth Exchange Foldera da je nesto prilikom instalacije poslo kako ne treba.Nije sada laptop kod mene pa pisem po secanju i ovako zbrda zdola.

Nazad
Vrh Dno