Šta je novo?

Bluetooth povezivanje

zokii

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
319
dakle, ako je to ikako moguće :) treba mi detaljno uputsvo kako povezati dva lap topa preko bluetooth-a.... ne verujem da je to ništa komplikovano, ali nikad nisam radio pa mi treba malo pomoći....

hvala unapred....

Ne bih se upuštao u to da li je komplikovano i kako konkretno treba izvesti ovakvo povezivanje, samo bih da napomenem da sam od ideje bluetooth povezivanja kompjutera odustao kada sam shvatio koliko je takva veza spora.Da li imaš bilo kakvu alternativu?

Poslednja izmena:
Zavisi za sta mu treba. Ako je samo za sherovanje internet konekcije onda moze da bude i vrlo prakticno.

Treba da samo povezes oba bluetootha, da namestis da jedan drugog prepoznaju, odnosno ukucas iste pin kodove, namestis na kompu koji ima izlaz na net da hoces da sherujes internet konekciju i to je to.;)

verovatno će i da bude za šerovanje neta.... ali čini mi se da je prvenstveno zbog šerovanja podataka.....

a što se tiče alternative...ne radim za sebe tako da me baš briga :)

Kako sam ja video na nekim laptopovima imash u Network connewctions PAN(personal Area network) preko plavog zuba. Mislim da se zove PAN. Ova konekcija se pojavi kad upalish bluetooth na laptopu. Trebalo bi da iskonfigurishesh IP-ove i mislim da ce da radi a verovatno ima josh nekih podeshavanja.

Postoji PAN ili WPAN. A Bluetooth PAN se naziva i piconet

Googlaj i wikuj malo shta da ti kazem.

Nazad
Vrh Dno