Šta je novo?

Bluetooth i Windows xp servis pack 2

Dejan1972

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2005
Poena
320
Imam problem sa Windowsom xp pro(servis pack2) i Bluetooth-om.Nikako nemogu da konfigurisem Bluetooth(usb device).Jednostavno neprepoznaje Bluetooth device.Instalirao sam opet Windows ali sa servis pakom 1 i onda je sve ok.Iskljucio sam sve firewall opcije za sp2 ali i dalje pravi problem.Interesantno je da i jedan moj drug ima isti prroblem ali na laptop-u.Kupio je laptop sa legalnim windowsom koji je vec u sebi imao servis pak 2 i isti problem kao kod mene...Bluetooth nece da radi sve dok se neinstalira servis pak 1...Dali je neko imao slican problem i kako ga eventualno resiti.Molim za pomoc.... :crash:

a da probas novije drajvere za taj tvoj bluetooth uredjaj?

BT Dongle bi trebao da se "pojavi" u XP-u kao bilo koji USB uredjaj. I to je prvi korak. Ostalo su drajveri. Sam XP kao "prepoznaje" neke tipove dongla, ali drajveri su na CD-u, koji rade. Pri tome, postoji nekoliko (plavih) donglicca, koji spolja izgledaju isto, ali su drajveri razliciti.

AKo je MSI BT dongle onaj jeftiniji sa dometom do 10 m evo ti drajvera:
(ovo su samo drajveri bez pratecih programa)

Prilozi

• MSI Bluetooth (pod XP SP2).zip
    5.4 KB · Pregleda: 133
Ja sam do skoro mucio muku sa BT-om, i na kraju sam resio ovaj problem koji ti imas, tako sto prvo ubacim cd, instaliram drajvere, onda ubodem BT u USB, i on ga prepozna, automatski instalira jos neke djavole sa diska, i onda radi lepo... Posle jos samo konfiguristati program za transfer sa fona na mob, tu sam tek rodio mecku, ali sad mi bar sve lepo radi :)

Poz.

Puno hvala svima...puno ste mi pomogli.Sad lepo radi! :wave:

Vrh Dno