Napokon neko ko ima isti problem !!!
litlledevil je napisao(la):
imam apsolutno isti problem kao ti, samo sto sam probao i da skidam upgrade software-a za MSI bluetooth... uvek ga windows srusi.... (identicno kako si opisao)... problem sam "resio" tako sto sam (bas danas 🙂 ) kupio kabel za njega... phonetools rade savrseno... a onaj bluetooth me iznervirao da mi dodje da ga bacim kroz prozor...
usput imam i pitanje... znas li neki program koji moze da uploaduje javu na v525.. i ako imas volje i vremena zanima me kako si ga flexova da bude v600 i u principu sta je uopste flexovanje (do nedavno sam mislio da je samo promena softvera...al onda mi nije jasna razlika izmedju flexovanja i flashovanja).... fala unapred... 🙂
Ma ko izmisli bluetooth, infrared ili kabl su zakon za prebacivanje ! Samo komplikacije, barem sto se tice MSI-ja jer druge nisam imao priliku da probam !
Veruj mi da uopste nisam stigao do toga da uploadujem javu jer ja java igre i programe skidam preko gprs-a !
A sto se tice flex-a ja sam ga zbog njihove (radnja gde sam kupio) famozne garancije flexovao u takozvanom njihovom servisu (koji univerzalni servis za vise razlicitih radnji) gde su mi oni jos naplatili 600 dinara a pise im lepo u garanciji da daju garanciju na software. Izvinjavam se sto sam te smorio sa ovom pricom ali mi je vise pun K.... ovih baraba koji ne znaju sta da otvore jer im je mozak velicine lesnika pa otvore lili menjacnicu, butik, ili radnju za mobilne telefone... A podrska im je ocaj !!!! Sro se tice razlike izmedju flesha i flexa je pretpostavljam flesh (nesto kao BIOS na ploci "ROM") a flex (neka vrsta softvera) ako gresim neka me neko ispravi.
A sada evo sta sam skinuo sa net-a u vezi flexovanja:
e ovako: flex sa radi samo preko data kabla. inace zivim u sarajevu i kod nas je 15eur taj kabal. uspio sam provaliti u motclub.com i flexati svoj mobitel. evo sta vam treba od software - motorola pst 6.7. general -motorola 6.7. patch(multiflashflex.exe) - flexfile. ova prva dva progrma skidaju se sa motclub.com i to ovako: 1. ides na motclub.com,pa na programas lijevo, pa onda na motorola pst 6.7. general na broj 1 desno i pocne download 2. odmah ispod toga ima patch i njega treba skinuti. 3. poslije toga skinete flex file sa
www.v600.cjb.net kada imate sav potreban software onda uraditwe sljedece kako pise: flex modela v300, v500 & v525 @ v600 od software treba: - motorola pst 6.7 general, - motorla 6.7 patch (multiflashflex.exe), - flex file. 1.otpakovati file pst_6.7_general i instalirati taj program. 2.otpakovati file pst_6.7._patch i instalirati multifleshflex.exe 3.konektovati mobitel na data kabal (moraju se instalirati driveri za kabal, a to se uradi kada se salju melodije, i ostalo) a ako to nije uradjeno ima gore folder pk2 i odatle instalirati drivere 4.pokrenuti multifleshflex.exe 4.a)ukinuti kvacicu sa flash 5.oznaciti enable flex a pod flex file staviti file koji ste skinuli sa v600.cjb.net 6. sa desne strane oznaciti kvacice override existing phone software i master clear phones... ostala polja ne oznacivati, tj 2. i 4. polje ostaviti neoznaceno 7. poslije toga kliknuti start... napomena: ovako se isto radi flash ali vam to ne preporucujem jer su izasle nove motorole koju ugradjuju novije kamere i njih ne podrzava flesh tako da ako flashujete mob mozete izgubiti kameru. to se desava samo ako vam je telefon noviji od 2 sedmice. naravno na motclub.com pod firmwares imate flash file koji podrzava kameru kod novijih modela samo treba naci odgovarajuci file. ipak flash je nepotreban jer flex je extra, uradi sve i telefon funkcionise bez problema, ubrza ga, dobijete video playeri i 6 mb memorije. sretno
Pozdrav !!! :banana: