J@mmer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2002
- Poena
- 619
Imam problem sa MSI-jevim bluetooth-om i Motorol-om v525. Probao sam dva MSI-ja osnovni model i onaj kao jaci koji neki zovu first class? a (duplo je fizicki veci) i izmedju nema nekih razlika u sofware-u ovaj kao ima samo jaci domet. Prebacivanje fajlova uspem da namestim preko njegovog softvera ali nece da mi radi da Motorola Mobile Phone Tools 2.16 US ili 2.21 US. Na Win XP-u SP1 i na SP2. Probao sam na motoroli dok je imala njen softver za v525 i sada kada sam ga flex-ovao na v600. Problem je kada da u Motorolinom softveru detektuje mobilni preko bluetootha (dobijem XP-ov error report) i izbaci me iz programa .
Serial port ne mogu da namestim u MSI-jevom softveru jer v525 ima jednosmeran bluetooth, pa je to mozda problem !
Ostaje mi da probam jos EPOX-ov bluetooth ili neki drugi pa da vidim kako ce to funkcionisati.
Pozdrav !!! :type:
Serial port ne mogu da namestim u MSI-jevom softveru jer v525 ima jednosmeran bluetooth, pa je to mozda problem !
Ostaje mi da probam jos EPOX-ov bluetooth ili neki drugi pa da vidim kako ce to funkcionisati.
Pozdrav !!! :type: