Šta je novo?

BlueStacks-Android na Mac,ili Win:)

6pack

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2011
Poena
270
Verovatno mnogi vec znaju,ali nije zgore da se pomene......
koga mrzi,da se zeza,i igra sa bootovanjem i instalacijom Androida na komp....evo jos lakse varijante.....instalirate program BlueStack(Mac,ili Win verzija)i dobijate Android 2.3 na komp.....za sad jedino ne moze u fullscreen modu..ali radi sve normalno.....market...probao sam bar 30 aplikacija..sve radi...
ako nista,ono bar da se probaju aplikacije...i odigra Tablic:)
p.s. izvinjavam se ako je bilo....
http://bluestacks.com/
1zg525f.png

Posle korišćenja od par dana, deinstalirao sam ovaj program preko Programs and Features, ali u task manageru vidim da su i dalje aktivni procesi HD-Agent, HD-LogRotatorService, HD-RunApp. Da li neko zna kako da uklonim ove "repove"?

To su verovatno servisi, Start - Run - Services.msc, zaustavi i izbriši

Posle 6 meseci koriscenja Bluestacka od prekjuce je prestao da radi tj radi ali nece da otvori vecinu aplikacija,nakon reinstalacije radio je dobro oko pola dana i opet isto,ni da makne vecinu aplikacija,ne pomaze vise ni ponovna reinstalacija niti bilo sta?

temu sam pokrenuo jos 2012...duze vec ne koristim BlueStack...ali sam instalirao drugi program koji se zove 'Andy'i koji mnogo bolje radi,manje opterecuje komp..itd...
http://www.andyroid.net/

Meni Andy radi mnogo gore koci kao sumanut i instalira neki vm player koji pojede par giga memorije,nasao sam neku verziju bluestacka statriju ali igre polovicno rade,za ovo sto se desilo kod mene nigde na netu nema objasnjenja

Nijedan emulator ne radi bolje od Bluestacks zato sto Bluestacks nije emulator vec player Android aplikacija. Mozda ako dodelis gomilu resursa nekom profi emulatoru, ali opet su upitne performanse. Postoji dobar razlog zasto velika vecina koristi Bluestacks a ne Andy i slicne emulatore. Nije zbog jednostavnosti vec zbog performansi.

Koja verzija je pouzdana,skinuo sam sad jednu stariju ali radi tek jedno 30% aplikacija

Nijedan emulator ne radi bolje od Bluestacks zato sto Bluestacks nije emulator vec player Android aplikacija. Mozda ako dodelis gomilu resursa nekom profi emulatoru, ali opet su upitne performanse. Postoji dobar razlog zasto velika vecina koristi Bluestacks a ne Andy i slicne emulatore. Nije zbog jednostavnosti vec zbog performansi.
Vidi,meni radi bolje,koristim ga na MacPro mašini i nemam nikakvih problema,rama imam 12gb,pa i ne osećam da smara komp...
Svako bira šta mu najbolje,zar ne...[emoji40]
Iskreno blagu prednost sam mu dao zato što može da vidi i fajlove sa kompa,i zbog par aplikacija koje mi trebaju...inače sam pre koristio BS,koji je možda sada i bolji u odnosu kada sam započeo ovu temu...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno