Šta je novo?

Blueberry Netcat M11 TVCat Smart TV MiniPC

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Da li ova stvarčica sledećih karakteristika (podaci na sajtu prodavca):

Procesor: ARM V7 1GHz
1GB DDR3 RAM memorije
4GB ugrađene memorije
microSD slot za proširenje memorije, max 32GB
Android 4.0 ICS operativni sistem
HDMI konekcija sa 1080p Full HD prikazom
Bežični mrežni b/g/n adapter
USB 2.0 port za priključivanje eksternih uređaja
Podrška za bežične miševe i tastature
Podrška za web kamere i Skype video pozive
Podrška za USB habove
Podrška za eksterne hard diskove i USB fleš diskove
Podrška za DLNA
Instalacija programa preko Play Store servisa i APK fajlova
Reprodukcija apsolutno svih audio, video, foto i e-book formata

Može zaista da unapredi klasični LCD TV? Da li je cena od 7500 dinara previsika za ovako nešto i koje su mu prednosti a koje mane u odnosu na druge uređaje?

Da li je neko koristio ovu spravicu i kakvu su mu iskustva?

Vec smo pricali o ovom uredjaju u drugoj temi. Jeste korisna stvar, ali je trenutno previsoka cena jer je sa jednojezgarnim procesorom. U inostranstvu su aktuelni Quad Core uredjaji sa slicnom ili cak i nizom cenom.

Ekstra spravica. Pretvoriće ti običan LCD TV u Smart TV. Ja je imam već poduže vremena, doduše ne NetCat već sličan model. Uzeo samo logitceh wireless komplet.

@Corvus Corax
HVala za info. Ostavi mi molim te link do teme da vidim koji Quad Core uređaj i ima li ga kod nas ili eventualno može li se naručiti. Nebih da otvaram novu temu a nebi i d aneko mi lepi neke kaznene gluposti jer pitam u ovoj temi

@blue
Hvala za info, da li su karakteristike uključujući i cenu slične?

Stvarno dajte link, ne mogu da nadjem temu, interesuje me da li ima root i unroot za ovaj uredjaj.

Kritika, tek sada videh tvoj post. Čini mi se da smo diskutovali o takvim ureðajima u temi odmah ispod ove tj -
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3012401

Prilično se raširila diskusija tamo. Ljudi uglavnom poručuju sa DX-a model MK808 i pojedine druge MK modele za ~ 45$. Možeš tražiti i preporuku. U suštini, prilično dobar izbor postoji. :)

ako ti nije bitno da mora da bude Usb varijanta,onda uzmi neki malo veci,koji ima i lan ,i Opticki Digitalni Audio Out....

Poslednja izmena:
@Corvus Corax
Hvala ti za link, nije me bilo neko vreme ovde

@6pack
Nabaci konkretan predlog

Problem je samo što se kod nas ne može nabaviti

Jel neko rootovao mozda ovaj Netcat m11 uredjaj. Kapiram da je to rebrandirani cx01 android minipc, samo cx01 drajveri za windows nece da se instaliraju iz nekog razloga, te nisam rootovao. Da li je mozda nekom poslo za rukom ?

@blue: mozes li mi reci koji logitech wireless komplet koristis ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno