Šta je novo?

Blueberry NetCat M-06

Looo000l

Cenjen
Učlanjen(a)
30.06.2012
Poena
151
Oprosti te sto pravim novu temu ali nisam uspio naci nijednu sa m-06 sadrzajem samo m-03C , za ovaj tablet m-o6 nisam uspio naci nijedan review samo specifikacije cak ni na UT nema apsolutno nista o njemu .Nije mi jasno jer citajuci specifikacije i uporedbi sa cijenom izgleda dosta dobar izbor ali bas zbog toga mislim da ima neku macu .Upisao sam se sad na fakultet racunarskih nauka pa bih uzeo neki tablet sa ics androidom i valjace mi za brz pristup wirelessu i ostale dzidzamidze , Pa me zanima li neko od vas zna nesto o ovom tabletu je li ga neko kupio i kakav se pokazao ako jeste?Unaprijed hvala.

Ne bacaj pare, ne vredi on tih 16000 za koliko se prodaje. Mala rezolucija, TN ekran, 512MB RAM, 4GB flash. Vredi mnogo manje nego te pare.

Osim toga BlueBerry tableti imaju jednu od najgorih reputacija.

Ako imaš nekog da u USA/Kanadi/UK da ti poruči i donese Nexus 7, prvenstvarno ciljaj na na njega, mada on nema Android 4.0 ICS već Android 4.1 JB 🙂

Ako ne sačekaj od jeseni dok ti ne krene faks, biće ih i kod nas.

Poslednja izmena:
Nexus je vrhunski , ali em sto nece doci za koji mjesec + sto ce cijena sigurno biti preko 240 e jer ako je njima 199 dolara kod nas je to za jednu trecinu vise .Da li bi mogao ICS da se update-uje na jb ?Mislio sam sledece sedmice da uzmem dosle bi mi neke pare a da li cu ih imati na jesen mala je vjerovatnoca .Nije mi jasno kako ovaj bb M-06 moze da ima ovakvu konfiguraciju a da bude 125 e je li ekran bas los?

Ako baš sad želiš da uzmeš i nemaš više para da daš, onda imaš dva opcije:

Prestigio 5080C Pro, ima ga u Tempu za oko 15K: ima 1GB RAM, 8GB Flash i 8" 800x600 ekran. U odnosu na NetCat jedino mu je CPU slabiji, ali ima bržu grafiku, ima duplo više RAM-a (jako znači za ICS) i duplo više flasha, veći ekran, veću rezoluciju i sasvim je solidno urađen, ima gumirano kućište, dobiješ i finu futrolu, košta 1000 dinara manje od Borovnice. Ekran mu je OK kvaliteta, uglovi nisu nešto eksta, ipak je TN panel.

Vodafone Smart Tab 10.1” za 14990 u VIP-u uz 10GB 3G-a za 1000 dinara mesečno. Pošto si student, 3G bi ti verovatno bio od koristi. Mnogo je bolji od Prestigia, ima 10" (mada opet TN panel) i dual core CPU kao i 16GB flash-a. Dolazi uz Android 3.2, ali mislim da može da se upgradeuje na ICS.

Za oba modela imaš dosta dobrih opisa ovde na forumu pa prostudiraj malo.

Borovnicu iskreno zaboravi, a ja bih sačekao Nexus, ne verujem baš da će biti 240€ kod nas, osim možda prvi primerci koje budu doneti ovde radi preprodaje (čitaj šišanja ovaca).

Poslednja izmena:
Onda cemo najvjerovatnije cekati ako mi ne izleti neki polovni od ovih vise klase u medjuvremenu , hvala puno .Ipak ovaj nexus ima super specs za ovakve pare , ovo je praktici s3 bez sima 😀

Spominjes ovde da ima bolju grafiku,pa kad si kod toga da li znas koji mu je graficki cip,posto nigde ne mogu da nadjem,vervatno cu ga uzet samo me zanima kakav je za neke osrednje igre tipa nfs shift i slicno,a uredjaj je trenutno best buy???hvala unapred na odgovoru!!!!!!!!

Nazad
Vrh Dno