Šta je novo?

Blueberry ICE

PetarPan

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2007
Poena
301
.............ne reprodukuje zvuk !!!

Da li se neko sreo sa ovim problemom?

Buzzer ispravan 35 Ohm..........da li je problem SW ili HW prirode???

ne vidim bilo sta od sw sto bi moglo posluziti za update

garancija?

Vec sam ga otvorio....tako da nista od garancije

Zanimljivo da od hw nista specijalno sem samsung flash IC-a

kopao,guglao...........ali nista od sw za njega

Ko je video da se uredjaj tog tipa otvara ako je pod garancijom? :)

Zanimljivo da od hw nista specijalno sem samsung flash IC-a

čip za memoriju, neki dekoder tipa vs100xX i nešto što ta dva povezuje, barem je tako kad su diy plejeri u pitanju..

Ako te je toliko zanimalo šta je unutra, mogao si i da pitaš ili proguglaš, manje boli :D

nisam ga otvarao iz znatizelje,prijatelj mi se pozalio na njega pa rekoh da vidimo sta se moze

a o garancijama ne vredi polemisati....................barem ja tako mislim.....:D

Sta je,tu je ........nego da vidimo sta se dalje moze

Koliko para - toliko muzike. Mislim da postoji servis u BG-u za Blueberry, mada nisam siguran da ti kineski plejeri mogu da se poprave (ili ce da ti roknu nebuloznu cenu za opravku tipa 30e). Obicno je popravka tipa transplatacije delova iz drugog crknutog plejera u tvoj, pa ako radi - radi.

Interesuje me koliko traje baterija (sati slusanja muzike, na primer) u tom plejeru, ako je neko imao iskustva. Nigde na netu ne mogu da nadjem prikaz koji bi to naveo (u stvari jedini prikaz je nas, hehe i ne pise koliko traje baterija).

Koliko se vidi da je otvaran?

E ljudi,ja nameravam da kupim Blueberry Ice od 1GB pa me zanima sledece...Koliko traje baterija? Kakav je zvuk na sluskama (po mogucnosti kakav je u odnosu na Nokia N70 :) ) i da je ima opciju shuffle,tj. da preskace pesme a da ne ide redom...

Je l' ovo niko nezna ili nece da pomogne? Pre ce biti ovo drugo...

Nazad
Vrh Dno