Šta je novo?

Blueberry G45 zvucnici

Ovo planiram da uzmem za jednu osobu kao poklon! ne bi bilo za mene, nisam toliko odlepio:smash:
Savo kakvi su tvoji utisci o Z5500? To planiram da uzmem za sebe!!! Ako se secas razgovarali smo preko telefona (zvao sam te u vezi Microlaba H300).... Ako mozes malo detaljnije da mi preneses utiske...Hvala unapred!

Jedina prednost Z-5500 je fenomenalan bas i ogromna snaga, kakva je potrebna samo za kafiće. Sve ostalo je na strani Microlaba. Najčudnije su mi tolike pohvale na netu na račun Logitecha povodom filmova i igrica, jer ga je Microlab u tom segmentu bukvalno razvalio, iako je 2.1 sistem. Pored ta dva sistema, u isto vreme sam imao i Altec 641 koji je zvučao upravo katastrofalno i jedino što zvuči jako dobro od toliko izvikanog Alteca je VS 4121 koji je oko 60 evra i njega ti preporučujem kao rešenje za taj poklon. Što se tiče Logija i nekog detaljnijeg opisa, javi se, pa da se ispričamo.

2.1 sistem planiram da poklonim rodjaku za 12 rodj. koji se blizi:) planirao sam da izdvojim 50-60 eura... slusao sam tog Alteca, dobar je, ali je ovaj blueberry lepsi, mislim da bi mu se vise svideo...ne znam videcu jos...

Za Logija sam se opasno zagrejao, ali opet ne bih da se zaletim da punem ~400 eura pa da se razocaram! Javicu ti se sutra da popricamo. Hvala ti!

Nazad
Vrh Dno