Šta je novo?

Blueberry BitCat 2Gb (pomoc)

vesalica

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
301
Windows Xp neprepoznaje nikako ovaj uredjaj. Driver koji sam dobio uz njega je za win98 (bar tako pise na disku) i nezluzi nicemu. Probao sam da nadjem na netu driver za XP ali bezuspesno.

Da li neko ima resenje???

Unapred hvala

Windows Xp neprepoznaje nikako ovaj uredjaj. Driver koji sam dobio uz njega je za win98 (bar tako pise na disku) i nezluzi nicemu. Probao sam da nadjem na netu driver za XP ali bezuspesno.

Da li neko ima resenje???

Unapred hvala

Za Windows XP ti najcesce nisu potrebni drajveri, XP ih sam instalira sa svog instalacionog CD ako treba. Pretpostavljam da ti u uputstvu ne pise da treba da instaliras XP drajvere.

Ako je slucaj da povezes uredjaj sa PCjem i nista se ne desava (PC ne prepoznaje da je prikljucen novi uredjaj) - probaj sa novim kablom i/ili drugi USB port i/ili na drugom PC-ju. Ako nije nista od toga, trazi u radnji da ti zamene uredjaj.

Ako uređaj povezuješ preko nekog produžnog USB kabla, Windows može da zeza. To se desilo kod mene. Tek kada sam ga povezao direktno, računar je prepoznao uređaj bez ikakve instalacije drajvera. Takođe probaj ga na nekom drugom račnaru. Ako i tamo ne radi nosi ga na reklamaciju.

:wave:

Vrh Dno