sebekkg
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- I5 6600k, cm hyper 212
- Matična ploča
- Z170 hd3
- RAM
- 16gb ddr3
- GPU
- Msi 1060 6GB
- Storage
- 20 TB
- Zvuk
- On board
- PSU
- Tt 730
- Kućište
- Nzxt
- Monitor
- 2x hp 24
- Miš & tastatura
- Logitech g710+, mx master 3
- Laptop
- Elitebook
Pre neki dan mi se windows 7, iskljucio usred igranja alteriw-a (BLUE SCREEN), iako ona nije zahtevna igrica, igram je vec jedno 2-3 godine.
Ali danas mi se 2 puta za redom desi, da komp normalno radi, ali kada hocu da ga ugasim, pre nego li se komp ugasi, pojavi se BLUE SCREEN, i onda se restartuje komp, i onda stane na stranu bios slike (u mom slucaju ona asus, gde pise PRESS DEL TO ENTER SETUP), i ceka tako, dok ga ne restartujem pa onda nastavi dalje odatle. (Mada od kada se ovo desilo vise mu vremena treba da prodje iz bios slike ka WINDOWS LOADING-u).
I onda mi izadje ova poruka za gresku
P.S. Mozda ce znaciti da napomenem, da npr, kada ugasim komp i izvadim kabl iz zida, i sutra dan ga startujem, onda se desava da pocne da se startuje (par sekundi), pa se ugasi, a onda zatim ponovo pokrene sam, i onda normalno loaduje windows.
U pitanju je ploca P5Q, i pogledajte sve sta ima u potpisu.
hvala unapred na svim odgovorima od pomoci.
P.P.S. Odradio sam memtest 86 preko hirens-a i nije prijavio gresku na memorijskim modulima.
Ali danas mi se 2 puta za redom desi, da komp normalno radi, ali kada hocu da ga ugasim, pre nego li se komp ugasi, pojavi se BLUE SCREEN, i onda se restartuje komp, i onda stane na stranu bios slike (u mom slucaju ona asus, gde pise PRESS DEL TO ENTER SETUP), i ceka tako, dok ga ne restartujem pa onda nastavi dalje odatle. (Mada od kada se ovo desilo vise mu vremena treba da prodje iz bios slike ka WINDOWS LOADING-u).
I onda mi izadje ova poruka za gresku
Kod:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 95BD86BC
BCP3: 8F2919A0
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\051512-14882-01.dmp
C:\Users\Milos\AppData\Local\Temp\WER-26395-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
P.S. Mozda ce znaciti da napomenem, da npr, kada ugasim komp i izvadim kabl iz zida, i sutra dan ga startujem, onda se desava da pocne da se startuje (par sekundi), pa se ugasi, a onda zatim ponovo pokrene sam, i onda normalno loaduje windows.
U pitanju je ploca P5Q, i pogledajte sve sta ima u potpisu.
hvala unapred na svim odgovorima od pomoci.
P.P.S. Odradio sam memtest 86 preko hirens-a i nije prijavio gresku na memorijskim modulima.