Šta je novo?

Bluberi NetCat M-04 i M-05

arheolog1981

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poena
395
Dve nove borovnice u prodaji :)

NetCat M-04

7.0" TFT kapacitivni ekran visoke rezolucije osetljiv na dodir
G-Senzor - funkcija automatske rotacije ekrana
Android 2.3 operativni sistem
Dual Core ARM11 procesor na 700 MHz
WiFi b/g/n bežični mrežni adapter
Dual web kamera: Prednja 0.3 Mpix, zadnja 2.0 Mpix
3D OpenGL akceleracija
Slot za SIM karticu uz podršku za glasovne pozive i mobilni Internet preko GSM mreže (GPRS, EDGE)
TV prijemnik
GPS prijemnik
Bluetooth podrška
FM prijemnik
Slot za microSD kartice
Reprodukcija apsolutno svih audio, video, foto i E-Book formata
LiPolymer baterija kapaciteta 4000 mAh za max. 8 sati rada
Podrška za Android Market i APK fajlove

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.370138036370175.98815.143244542392860&type=3

NetCat M-05

5.0" TFT rezistivni ekran visoke rezolucije 800x480 pix osetljiv na dodir
G-Senzor - funkcija automatske rotacije ekrana
Android 2.3 operativni sistem
ARM9 Dual Core procesor na 720 MHz
4GB ugrađene memorije
WiFi b/g/n bežični mrežni adapter
3D OpenGL akceleracija
GPS prijemnik
FM transmiter
Slot za microSD kartice
Reprodukcija apsolutno svih audio, video, foto i E-Book formata
LiPolymer baterija kapaciteta 1200 mAh za max. 7.5 sati rada
Podrška za Android Market i APK fajlove

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.370145013036144.98817.143244542392860&type=3

Koje su im cene?

(Nije da me interesuje da kupim ali vredi znati)

Nista ja njima ne verujem, vec su se nekoliko puta pokazali kao zesci prevarajici - znaci, podrske nema, uredjaji krsevi, lazne informacije, nadrndani serviseri... pa NetCat3 (prva uvezena serija) nije imala mikrofon! Ludilo! Hvala lepo i dovidjenja!

Poslednja izmena:
Nista ja njima ne verujem, vec su se nekoliko puta pokazali kao zesci prevarajici - znaci, podrske nema, uredjaji krsevi, lazne informacije, nadrndani serviseri... pa NetCat3 (prva uvezena serija) nije imala mikrofon! Ludilo! Hvala lepo i dovidjenja!

NetCat 3 nije prva uvezena serija :) A da su i 1 i 3 bili krševi istina :) Mnogo kvarova pre svega.

@Novicki

Cena za manji je 12.400 a za ovaj od 7 inča 19.700 dinara. To su najniže cene koje sam našao na netu

Poslednja izmena:
NetCat 3 nije prva uvezena serija :) A da su i 1 i 3 bili krševi istina :) Mnogo kvarova pre svega.

Ja govorim samo o prvoj seriji NetCata M03 koja je usla u zemlju (kasnije su uvezli kontigent sa mikrofonima) a ne o NetCatu uopste... sto je i bolje, kakvo je tek NetCatM01 bio djubre...

Pitanje za one koji slušaju :) Jel ima šanse da Bench od Pina uzme što pre po jedan primerak za test?

Oba su preskupa modela.

Za €150 može da se nađe onaj Samsungov model koji je svetlosnu godinu ispred ovog modela.

Oba su preskupa modela.

Za €150 može da se nađe onaj Samsungov model koji je svetlosnu godinu ispred ovog modela.
+1
Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0 a.k.a. Galaxy Player 5 je bolji po takoređi svakoj stavci, samo nema FM transmiter :p i košta 160e u radnji s 2 godine garancije uvoznika, polovni se mogu naći za istu cenu kao netcat nov.
Za neverovati da ovaj mali netcat ima rezistivni ekran :d

Najluđa mi je stavka, a to možda nekom i znači :p je što ovaj veći netcat ima TV prijemnik :d kao i onaj GoClever TAB T72.

+1
Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0 a.k.a. Galaxy Player 5 je bolji po takoređi svakoj stavci, samo nema FM transmiter :p i košta 160e u radnji s 2 godine garancije uvoznika, polovni se mogu naći za istu cenu kao netcat nov.
Za neverovati da ovaj mali netcat ima rezistivni ekran :d

Najluđa mi je stavka, a to možda nekom i znači :p je što ovaj veći netcat ima TV prijemnik :d kao i onaj GoClever TAB T72.

Meni je neverovatno da ima Android 2.3, što je nezamislivo na tabletu u 2012-oj godini.

+1
NetCat, nikad vise!

Meni se zapravo Netcat3 kao uredjaj svideo, jedino sto je bilo dosta prituzbi na falicne primerke.
Ali to je bilo pre godinu dana, a sada mi je nezamislivo da model od 10" ima Android 2.3, to je prosto smesno, posebno za te pare. Da kosta oko 12-13000 pa jos nekako, da bude neki budzetski model, pa ko nece da plati vise da se zadovolji i time. Ovako, po tim cenama, jedino da se neko neupucen zezne pa kupi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno