Šta je novo?

blu tut i nokia7650

bassystam

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2002
Poena
609
kupio sam jo$ davno polovnu nokiu 7650, ali joj bluetooth nije radio. Sad me malo zainteresovalo da to nekako osposobim, pa vas molim da mi odgovorite (ako neko zna) da li mogu ja to nekako sam da uradim (ne$to kao resetovanje softvera) ili to mora na servis?

kad poku$am da uklj.bluetooth napi$e mi :"unable to perform bluetooth operation"

*#7370# je sifra za neki (hard/soft?) reset pre toga:

1. Obavezno napuni bateriju
2. Nemoj prekidati proces,
3. Bekapuj podatke i IMENIK.
4. Formatiraj MMC karticu (to je za neke druge telefone posto vidim da se pitanje ponavlja,ti nemas MMC karticu tako da preskaces 4.)
5. Obavezno javi sta si uradio :)

e, fala, samo sad je kasno...kad probam, javljam

Otkucaj *#2820#. Trebao bi da ti ispiše adresu BT uređaja. Ukoliko je polje prazno, telefon mora da se preflešuje. Puno aparata ima sličan problem.

izvini, "prefle$uje" znaci da ga nosim u servis? (ili ima i druga opcija da ga ja prefle$ujem)?

evo, nije prazno, tj, ima neku adresu "0002ee....."

$ta sad?

Ono moje si predpostavljam probao i nije uspelo?

@bassy: pa 'bem li ga, sad bi trebalo da ti radi. :) Idi tamo gde su konekcije i probaj da otvoriš blutut. :)

Elem, reče ti ranije da ti to ne polazi od ruke. Bekapuj važne podatke i resetuj telefon sa *#7370# kako ti je savetovano u nekom od prethodnih postova. Možda je jednostavno problem u nekom od podešavanja. A možda ti je jednostavno blutut u kvaru, i nije u pitanju nikakav softverski problem.

`oću, ‚oću, nego sam bio u putu, pa sad imam malo više vremena. Međutim, malo mi je hevi sve da bekapujem, ima oko 2000 tel brojeva, slika i čudesa. Moram odvojit malo više vremena da nešto ne preskočim...fala u svakom slučaju, probaću ovih dana pa javljam

Sinhronizuj ga sa outlook-om preko IC porta. Onda si miran da čačkaš šta god ti volja, a i zgodno je, pošto ćeš te podatke posle lako da prebaciš na novi telefon.

nidza je napisao(la):
Sinhronizuj ga sa outlook-om preko IC porta. Onda si miran da čačkaš šta god ti volja, a i zgodno je, pošto ćeš te podatke posle lako da prebaciš na novi telefon.

odavno urađeno, ali sam od zadnjeg bekapa napunio štošta, tako da opet moram sjesti, što me sada mrzi, ali evo, već sutra...

mislim da ti je slaba vajda od toga, ja sam moju 7650 nosio i na fleshovanje, i zakljucak je da je BT hardverski otishao. Mada, jel ti bas toliko bitan? Meni IC zavrshava posao, a za p800 card reader :)

pa i nije, ali $to ga nebih koristio ako ga već imam

jaoooo, ba$ nemam sreće: danas krenuo da bekapujem, kad ono program koji koristim (PC suite for nokia) koji sam dobio uz mob neće da radi (kaže da ne može da otvori empty dokument)...imate li da predložite neki freeware koji bi mogo da posluži za sync sa outlookom, a koji bi mogo da skinem s neta?

Vrh Dno