Šta je novo?

Blood Omen I - problemčina!

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Znaci, sve mi je uglavnom jasno, osim... :)
Podesio sam compatibility na win95. Instalirao igru i pokrenuo je pod XP-SP2. Nakon neke ruzne animacije krenula je igra....
Ako se neko seca...nakon sto Kain izadje van, njega tu izlemaju nekoliko tipova, nakon cega ide animacija u kojoj ga nekromanser vaskrsava, i...nakon toga umesto da lepo igram igru, ona se zakuca.

Citao sam po netu razne pregloge, ali me zanima da li je neko ovde igrao tu igru pod xp-om i kako je to postigao. Hvala!

Ja sam igrao bez zakucavanja, ali sam koristio ovaj neoficielni patch.

Patch se nalazi u attachment-u.

Prilozi

• Windows 2000 Patch.zip
    383 KB · Pregleda: 23
Najbolje resenje ti je da nabavis verziju za PlayStation i igras pod emulatorom, koliko se secam zvuk je dosta bolji.

A jesi ti to isprobao? :)

btw. Ja ceo Legacy of Kain serial nisam igrao zbog zvuka ili grafike vec zbog price i atmosfere. :)

Evo da ne bude da lazem, malopre sam probao igru :D
Lepo radi pod emulatorom, bez ikakvih problema. Verziju za PC sam probao pre par godina i imao sam problema da je pokrenem ali radi uz pomoc gore pomenutog patcha. Igra spada u abandonware pa moze da se downloaduje sa gomile sajtova. Zvuk sam spomenuo zato sto verzija koju sam ja imao za PC nije imala muziku a cini mi se ni Kainov glas. Cini mi se i da je slika nesto ostrija u PC verziji.

btw. i ja sam veliki ljubitelj LoK serijala ;)

@cyberdude: hvala isprobacu. Prethodni patch 'radi' ali svaki put se plasim da pritisnem neki taster jer se onda sve s*ebe. Npr. pritiskom na F12 kako bih promenio rezoluciju..igra ode u 320x240 i naknadnim pritiskom igra se zakuca. Svaki sledeci put nece da se pokrene sve dok je ne instaliram ali u drugi direktorijum posto cak ni brisanje stavki iz registry-a nije pomoglo.

@Ivke77:Ovo sto ja imam je FULL iso igra a ne onaj game rip sto se svuda vrteo. Znaci imam i muziku i kainov glas. ;)

Vrh Dno