Vec vise od godinu dana komp mi povremeno blokira (nekad ne blokira danima, a nekad 3 puta u jednom danu). Potpuni blok je u pitanju, pomaze samo restart button. Stvarno mi nije jasno koji mu je. Nema pravila kad se to desava. Moze naprimer da se desi kad radi samo winamp ili kad sam na netu ili kad prebacim tv u fullscreen ili kad kompajliram nesto ili... nema pravila. Tacno ce mi rogovi nici! U medjuvremenu sam vise puta formatirao disk i instalirao windows (2k), ali komp je i dalje nastavio da zeza. Testirao sam ram pre i nista. Nista nije overklokovano...
Inace konfiguracija je
Duron 1GHz
Shuttle AK12
Maxtor 40gb
Riva TNT2 M64 :d
Onboard sound card
2*128MB SDRAM itd...
Nisam bio siguran u koju sobu ovo da stavim pa molim moderatore da premeste tamo gde misle da treba
Pozdrav!
Update: Sad nesto razmisljam i cini mi se da su problemi poceli bas kad sam presao na windows 2000. U isto vreme sam kupio i dodatnih 128mb rama, ali posto sam to testirao (gold memory), ne bi trebalo da je do njega
Inace konfiguracija je
Duron 1GHz
Shuttle AK12
Maxtor 40gb
Riva TNT2 M64 :d
Onboard sound card
2*128MB SDRAM itd...
Nisam bio siguran u koju sobu ovo da stavim pa molim moderatore da premeste tamo gde misle da treba
Pozdrav!
Update: Sad nesto razmisljam i cini mi se da su problemi poceli bas kad sam presao na windows 2000. U isto vreme sam kupio i dodatnih 128mb rama, ali posto sam to testirao (gold memory), ne bi trebalo da je do njega
Poslednja izmena: