Šta je novo?

Blokiranje poziva... T68i vs. 7650

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li neko zna neki telefon koji ima opciju da blokira pozive upucene sa samo nekih brojeva??? Znam da ericsson ima onu foru sa listom brojeva koje ne odbija, ali to mi je veci problem nego prednost...
Ili, da li neko zna neki drugi fazon da resim ovaj problem.

I jos nesto, SonyEricsson T68i ili Nokia 7650???
Znam da je bilo price o ovome, ali sta je konkretan zakljucak. Da li se isplati dati jos dodatnih 100E za Nokiu (iako se meni T68i bolji)?

Heh video si oko kojih sam ja postavio pitanje...I na kraju uzimam 7650...

Odlicno! Ajde kad ga uzmes posalji tvoje utiske, odnosno vredi li to ili ne. Loze li se ribe na to i sl. :)
I obavezno, molim te, da mi posaljes da li taj tel ima BILO kakvu opciju blokiranja poziva (makar i istu onu kao i ericsson)! (mozes i na mail ako ti je lakse [email protected], HVALA!)

Vidi 7650 ti je ciglica, dok je t68i mnogo elegantniji. Ako mozes da zivis bez kamere (citaj ako neces da doplatis za nju) toplo ti preporucujem SonyEricsson.

U potpisu,
Ponosni vlasnik istog

nije bas cigla telefon je prelep a posebno ogromni ekran u boji...Ribe se pale kad izuvces "tastaturu" ;)...Znaci 7650 bez razmisljanja...

Rekoh ciglica, a ne cigla. Inace telefon je fancy i to je to. Ja nisam odusevljen bio kad sam ga probao tako da cu ipak sacekati p800.

Pozdrav

Nokia me privlaci zato sto je Nokia.. :) (jednom Nokia uvek Nokia, tako bar kazu), ali me strahovito nervira sta ni jedna nokia nema predefinisano odbijanje poziva! Jedini proizvodjac za koga znam da to ima je Ericsson. Ali ni kod njega to za mene nije najsrecnije reseno. Dakle, opet ponavljam moje pitanje: da li neko zna neki tel kome moze da se podesi da odbija pozive upucene sa samo nekih brojeva?

I kakvo je to cudo P800? Koliko para?
Dajte neki link. (po mogucstvu direktan).

idi na roaming.co.yu i tamo ces naci na prvoj strani P800...I mislim da telefon nece biti ispod 800 € tako da ne znam dal ga vredi cekati....
P.S. P 800 je veci od 7650..

A sta je tako specijalno kod tog telefona? Meni licno je malo ruzan, odnosno nije ruzan, vec je T68i mnogo lepsi. A sta mislite o Nokiji 6610? I da li neko od vlasnika 7650 zna da li ima odbijanje poziva?

Evo vam pa uporedite specifikacije:

Comparison chart

Sto se tice onog jednom Nokia uvek Nokia, mislim da nije bas tako. Imao sam barm 4-5 Nokia, ali ipak sam uvideo da je Ericsson zakon.

Pozdrav

Dobro, oduvao ga je... Ali koliko kosta P800???
I da li neko ima uporedan test T68i i 7650 (ali da su informacije tacne, posto sam na par sajtova, uporedio telefone, i na svakom sajtu je neki model imao nesto vise, nesto manje... odnosno na nekim sajtovima nije postojao imenik, na nekima MMS... itd..)?????

Nazad
Vrh Dno