Šta je novo?

blokiran na msn

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
ima li neka caka da se provali ako te je neko blokirao na MSN?

thx

Uzmi pidgin portable, trebao bi da kada zadrzis misa na kontaktu izbaci malu karticu i imas par stavki, pored ostalih i Has you i Blocked. Probaj pa vidi sta ce da kaze..

Poz

imas messenger plus live dodatak. probaj, ja to koristim

skinuo, instalirao.... e sad ako pise da nisam na kontaktovoj listi, jel to to, ili bas treba da pise da sam blokiran?

Razmisli o tome zasto te je neko blokirao, ja sam blokirao dosta ljudi koji imaju msn viruse koji me stalno obavestavaju da skinem neki djavo sa neta pocrkali dabogda. 🙂

ma devojka je u pitanju.... ne virusi..... da ti sad ne objasnjavam...... 🙂

Ima jedna prostija metoda.

Otvoris msn, odes na tools-options-privacy- i tu imas listu kontakata. Ides desnim klikom i na kom ti se pojavi DELETE kao mogucnost, taj te je izbrisao sa liste.

Ovo je sigurno u 90% slucajeva, jer sam primetio da sa yahoo kontaktima brljavi. Sa MSN kontaktima radi normalno.

Programi i sajtovi koji proveravaju da li te je neko blokirao funkcionisu samo u slucaju kada toj osobi nije odabrana opcija "Only people on my Allow List can see my status and send me messages" ili se "All others" ne nalaze u Block listi. U suprotnom neces dobiti validnu informaciju.

pozd.

juri neku drugu devojku :type:
zanimljivije je nego da pokusavas sa odblokadama i slicnim stvarima

Nazad
Vrh Dno