Šta je novo?

Blokira na desni klik

SAJEVAC

Cenjen
Učlanjen(a)
24.07.2010
Poena
170
Moja oprema  
CPU & Cooler
ryzen 7 5800x3d + lc cc-120
Matična ploča
gigabyte b450m ds3h
RAM
16gb ddr4 geil evo forza 2x8gb 3200mhz cl16 + Hyperx predator 2x8gb 3200mhz cl 16- sve ukupno 32gb
GPU
PURE AMD Radeon™ RX 7800 XT 16GB
Zvuk
Microlab 2.1 ....
PSU
corsair cx750m v2
Kućište
cooler master mb520
Monitor
Dell G2724D 165hz
Miš & tastatura
Redragon
Pristup internetu
  1. ADSL
Navikao sam da se kod mene jako cudne stvari desavaju al ovo je prevrsilo svaku meru.Sve normalno radi racunar,sistem kao nov,stabilan i na jednom juce nmg da odradim desni klik.Odmah zakuca.....Kad odradim desni klik na neki program.....Kad na prazno radim okej je...Evo ovo izadje sto je na slici klikom desnim na bilo koji program....Nije mi jasno ni malo...

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    800.7 KB · Pregleda: 90
Poslednja izmena:
Trebao si da prikazež detaljan info koji dobiješ u tom slučaju

Uf u medjuvremenu uspeo sam da resim problem.Kako god to zvucalo daemon tools je pravio problem.Nez ni kako ni zasto ali jedan covek mi je rekao da ga izbrisem da je do njega i kad sam uradio sve okej :) .Hvala ipak na razumevanju.Moderatori mogu sad zakljucati temu ako je suvisna :) .

daemon tools je odvratan program koji bez znanja korisnika smanjuje i brzinu dvd diska li to je već off. Bitno je da si rešio problem

Ajd kad smo vec kod programa da te pitam.Valjda se moderatori nece ljutiti.Treba mi program virtuelni samo za igre da je free,a da sto posto radi.

Magic Disc

Mene ja Avast nazad u danu zezao tako, na XP desni klik samo krene da okreće peščanik i tako u nedogled mora restart. :/ Nego i mene zanima ovo za deamon. Ostavite link neki.

i meni se to dešavalo sa starijim verzijama demona, (od pre 3-4 meseca). nova verzija šljaka odlično(win 7 x64 ultimate). MNOGO bolji od Power Iso-a. (kojeg sam ranije koristio)

Poslednja izmena:
Pisao sam i ovde na forumu a i na nakom od inostranih, ali hajde ako nađem originalni link kao i rešenje problema pišem

@SAJEVAC
Nisam zaluđenik za igre ali meni završava posa za sve druge namene (mali, besplatan i neinstalira se) http://wincdemu.sysprogs.org/portable/

Hvala, :Klanjanje program je super, odmah je završio na USB-eu.

daj neki link ka ovome
Problem je u onom SPTD drajveru koji je ranije morao obavezno da se instalira da bi DT radio. Ja sam imao taj konkretan problem, svi diskovi na fizičkom uređaju su bili čitani sporo dok nisam uklonio SPTD nakon čega je drajv ponovo izvlačio pune brzine. Srećom, sada za bazičnu funkcionalnost DT-a više nije potrebno instalirati SPTD, već treba samo ako hoćeš emulaciju zaštita od kopiranja.

Vrh Dno