Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Menjao sam drajvere od graficke, ploce, i promenio verziju pctv-a i nista. Cim pritisnem fullscreen slika se prosiri i komp blokira. Sad sam stavio dscaler i on normalno radi.
Meni se slicno desavalo a problem je bio u NimoCodekPack-u. Mozda ti nemas instaliran ovaj pak ali probaj da deinstaliras neki od kodeka mozda uspe. Pozdrav
Nije do kodeka. Jedino mi je ffdshow instaliran. Za probu sam ga uklonio, ali opet je doslo do blokiranja.
Sto se tice koriscenja drugog programa, to nije problem, ali me interesuje zasto se ovo desava
PowerVCR ima podrsku za txt ukoliko ste instalirali onu 'bundled verziju' iz asus kompleta, doduse kroz odvojenu aplikaciju GlobeTxT koja se instalira u njegovom sub-folderu (nisam siguran da li je GTxT ukljucen i u download verziji sa sajta...). Pokrece se direktno iz PowerVCR programa (jedna mala ikonica na TV-panelu u levom donjem uglu, ako se dobro secam). Aplikacija GlobeTxT se moze izvesti i kao shortcut na desktop i pokretati nezavisno od bilo kog programa, ali se txt ucitava sa kanala koji je poslednje gledan (ili trenutno aktuelan kanal iz nekog od "TV plejera").
Sama GlobeTxT aplikacija je dosta sporija i ne tako kvalitetna kao Dscaler teletext, ali ipak ima opcije za skidanje sadrzaja u bmp, html ili txt format sto je ipak prednost ako ikad zatreba za rezultate sportske prognoze
Kao sto sam rekao, GlobeTxT je integrisan u instalacioni exe fajl samog PowerVCR-a (znaci, nema izdvojenu formu za instalaciju). Verovatno se radi o podprogramu koji je Cyberlink odkupio ili sam napravio i integrisao u PowerVCR, nisam nista posebno nasao na netu o njemu.