Šta je novo?

Blokira mi komp kad sam na netu (win2k)

chivitli

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.04.2002
Poena
619
Iz nekog razloga cesto mi blokira komp kad sam na netu ili samo sto modem pocne da okrece broj provajdera. Promenio sam vise drajvera za modem, a sad sam stavio generic, ali ne pomaze. Inace u pitanju je softverski conexant HSF. Ranije mi je na win98 sve radilo bez problema, ali ovde...:(

jesi li probao u biosu da stavis "modem use irq"? nisam suguran da je ovo resenje, al' probaj

Promenio sam u biosu sa modem use irq 3 na 7, posto je tako u win2k, mada ne znam kakve to veze ima posto valjda win2k ne gleda sta mu kaze bios?
Usput sam opet promenio i drajvere (ponovo) pa cemo videti na sta ce sve izaci

chivitli je napisao(la):
Nisam resio problem:(

jel imas mozda thunderbird ili starijeg durona?

ako je tako i ja sam imao taj trip pod win2000... tj komp mi se zaledi kad sam na neku tj muzika nastavi da svira on je i dalje na netu i sve sto je pokrenuto radi samo ja nista ne mogu da unosim ni sa misa ni sa tastature... instalirao sam posle XP i sve je ok navdno xp je optimizovan i za AMD dok sa win2000 nije slucaj... ovo se desavalo i kod dva moja druga samo sto se njima ledio na nekim drugim mestima i obojci je pomoglo instaliranje XP-a

Necu da sirim pesimizam ali posle istih takvih kocenja i mnogo sati gubljenja vremena sa Lucentom 56K,stavio sam neki totalno softverski Agere koji radi lepo-mislim da se modem pokvario...Probaj ga na nekom drugom kompu pa vidi...

Pozdrav i sve najbolje Sale

P.S. pola sake kineskih cipova nije vredno noci i noci gubljenja vremena

Nazad
Vrh Dno