Šta je novo?

Blokira Komp posle igranja igara.

vukgazdic

Cenjen
Učlanjen(a)
03.07.2013
Poena
154
Moja Konfiguracija:
Ploca:Gigabayte GA-Z68X-UD3H-B3
Procesor:Intel Core i5-2500k 3.30ghz cooler(coolermaster hyper evo 212)
Napajanje:Chiftec 750w (model:CFT-750-14cs)
Graficka:GeForce GTX760 ASUS OC 2GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bit/GTX760-DC2OC-2GD5(trenutno na reklamaciji)
Memorija:patriot Signature 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 PSD38G1600KH (bile na reklamaciji u redu je memorija)
Desava se kad igram primer Diablo 3 ili bilo koju igru posle nekog vremena zablokira kompijuter jedini lek je restart.Blokiranje se desava i za vreme igre ili kad izadjem iz igre pa posle nekog vremena zablokira.Ako nista ne igram komp radi normalno.Cak ume da blokira ako sam na fejsu pri otvaranju aplikacija.Jednom mi se desilo da je iz cista mira zamrzao sliku ali to mi se samo jednom desilo.
Evo i slika koje sam slikao kad zablokira sta se desava kakav je ekran:
CAM00029.jpg
CAM00027.jpg

Pomozite molim vas.

Prilozi

• CAM00027.jpg
    CAM00027.jpg
    384 KB · Pregleda: 121
  • CAM00029.jpg
    CAM00029.jpg
    128 KB · Pregleda: 129
  • CAM00028.jpg
    CAM00028.jpg
    128 KB · Pregleda: 106
Poslednja izmena:
Koliko vidim graficka ... nesto sa driverom , moguce da je zaj.ebancija sa idle clockovima , sto ce reci kad prebaca u 2d mod iz 3d , probaj rucno da namjestis 2d clockove malo iznad fabrickih ...

Odradje sve sa drahverima nosio sam na servis prijatelj mi je cak stavio nove drajvere resetovao nesto u biosu.Radilo sve dok nisam seo da odigram D3.Igrao sma nekih 15 minuta izasao iz igre i posle 5minuta komp je zablokirao.Cak mi se jednom desilo da da sam upalio da proverim temperature preko speedfana i onda je se odjednom zamrzla slika i to je to.Ili cak jedno 2 puta mi se desilo kad uplaim neku aplikaciju ili gledam neki film preko neta pojavi se crven ekran i zablokira komp.Evo sad posto je grafa na reklamaciji koristim integrisanu graficku u ploci i komp radi bez problema.Ali nisam probao clokujem graficku videcu sta da radim kad se vrati graficka sa Reklamacije.Posto ja mislim da je grafa.Jer kazu mi cak neki ljudi da je u pitanju napajnje ali cisto sumnjam napajnje je vrh.

Poslednja izmena:
Grafička otišla u vječna lovišta. Neka ti novu pošalju.

Znaci radila je normalno blizu mesec dana i onda odjednom je pocela ovako nova grafa stara 3 meseca.Ovo samo moze meni da se desi :(

Ništa strašno. Dešava se više nego misliš. Samo ne daj da ti uvaljuju tu grafu opet. Neka ti fino daju novu.

Ok hvala na info javicu ja sta su uradili sa grafom.Posto sam je kupio u winwinu i kad sam predao grafu na reklamaciju pokazao sam im slike i rekao sve sta se desava.Tamo je bilo jedno njih 4 i svi su potvrdili da je grafa.A ova grafa asusu gtx 760 je super grafa :D

Graficka je bila u kvaru rekli su da nemoguce otkloniti kvar dobio sam novu :D

Radi super sad :D

Nazad
Vrh Dno