vukgazdic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.07.2013
- Poena
- 154
Moja Konfiguracija:
Ploca:Gigabayte GA-Z68X-UD3H-B3
Procesor:Intel Core i5-2500k 3.30ghz cooler(coolermaster hyper evo 212)
Napajanje:Chiftec 750w (model:CFT-750-14cs)
Graficka:GeForce GTX760 ASUS OC 2GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bit/GTX760-DC2OC-2GD5(trenutno na reklamaciji)
Memorija
atriot Signature 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 PSD38G1600KH (bile na reklamaciji u redu je memorija)
Desava se kad igram primer Diablo 3 ili bilo koju igru posle nekog vremena zablokira kompijuter jedini lek je restart.Blokiranje se desava i za vreme igre ili kad izadjem iz igre pa posle nekog vremena zablokira.Ako nista ne igram komp radi normalno.Cak ume da blokira ako sam na fejsu pri otvaranju aplikacija.Jednom mi se desilo da je iz cista mira zamrzao sliku ali to mi se samo jednom desilo.
Evo i slika koje sam slikao kad zablokira sta se desava kakav je ekran:

Pomozite molim vas.
Ploca:Gigabayte GA-Z68X-UD3H-B3
Procesor:Intel Core i5-2500k 3.30ghz cooler(coolermaster hyper evo 212)
Napajanje:Chiftec 750w (model:CFT-750-14cs)
Graficka:GeForce GTX760 ASUS OC 2GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bit/GTX760-DC2OC-2GD5(trenutno na reklamaciji)
Memorija
Desava se kad igram primer Diablo 3 ili bilo koju igru posle nekog vremena zablokira kompijuter jedini lek je restart.Blokiranje se desava i za vreme igre ili kad izadjem iz igre pa posle nekog vremena zablokira.Ako nista ne igram komp radi normalno.Cak ume da blokira ako sam na fejsu pri otvaranju aplikacija.Jednom mi se desilo da je iz cista mira zamrzao sliku ali to mi se samo jednom desilo.
Evo i slika koje sam slikao kad zablokira sta se desava kakav je ekran:

Pomozite molim vas.
Prilozi
Poslednja izmena: