Šta je novo?

Blokeri internet reklama

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
Nije samo Windows aplikativni softver ali ajd' ionako je ovde gro neupućenih korisnika. Nekada smo imali članove koji su vodili brigu o njima, kačili linkove ka softveru bez "propratnih" sadržaja itd. Da ne dužim, za sve one koji kojima su Nero Burning ROM i Winamp zakon tj. one koji i dalje koriste Adblock, Adblock Plus, Adblock Ultimate i ostale Adblokove oriđiđi jedan dobar test da pogledaju:

https://www.raymond.cc/blog/10-ad-blocking-extensions-tested-for-best-performance/

Ko nađe detaljniji test koji pobija ove rezultate nek slobodno okači.

Batalite ljudi Adblock Plus i pređite na uBlock Origin ili Ghostery ;)

Edit: Ukoliko vam se pojavi prazan prostor na sajtovima gde su bile reklame samo ga obeležite i uvedite novo pravilo koje blokira i taj element.

Poslednja izmena:
Ja koristm Adguard, okej je.

Mada probaću ove, nije da sam religiozan po tom pitanju.

Koristi sam adguard dugo vremena, bolji je ublock origin.

Ghostery je odličan ali ne uspeva par stvari da blokira pa u isto vreme imam i ublock origin, lepo rade u paru :)

Sad kad se nisam izbezumio, rekoh da probam mikro blok sto pomenuste i kako trenutno pravim neki sajt stavio sam ime klase html elementa "ad-single" (posto pravim sajt sa oglasima) i ne mogu da provalim zasto mi nema sadrzaja na stranici, par sekundi dok me ne prebaci da sam instalirao ovo i da je on poblokirao sve po stranici, sva sreca inace bi bio opasan bag na nekom drugom racunaru koji posjeduje ovo. Adguard nije blokirao uopste.

Koristim Ublock Origin,ali i dalje ima nekih dosadnih reklama...

Ja sam koristio uBlock Origin ali sam presao na AdGuard.Po meni je AdGuard mnogo bolji.

Koristim Ublock Origin,ali i dalje ima nekih dosadnih reklama...

Pa taj blocker u stvari nista ne blokira (bas nista), adblock plus za njega je tata
Probao sam ga i u telefonu, nista ne radi... sreca od novije verzije Mozille nece uopste ni da se otvori

Pa taj blocker u stvari nista ne blokira (bas nista), adblock plus za njega je tata
Probao sam ga i u telefonu, nista ne radi... sreca od novije verzije Mozille nece uopste ni da se otvori
Koliko neistina u samo 2 rečenice :)

AdBlock Plus je OK, ali je uBlock Origin ipak nešto brži i bolji. uBO radi normalno i na FF za Android, a lepo se slaže i sa novim verzijama FFa za Windows.

uBlock Origin je brzi zato sto nista ne radi, treba posebno jednu po jednu slicicu da kopiras link pa da mu ubacis...
ono sto on ima filtere nista ne vrede, bar ne na nasim sajtovima
on sam nista ne blokira, drzao sam ga u telefonu par godina i znam sta kazem

Meni AdGuard blokira tekst na KP.

Prikaže oglas, prikaže slike i cenu ali tekst u samom oglasu blokira.

uBlock Origin je brzi zato sto nista ne radi, treba posebno jednu po jednu slicicu da kopiras link pa da mu ubacis...
ono sto on ima filtere nista ne vrede, bar ne na nasim sajtovima
on sam nista ne blokira, drzao sam ga u telefonu par godina i znam sta kazem
Ti si to nešto zeznuo, jer uBO po defaultu blokira ogroman procenat reklama i na našim i na stranim sajtovima. Ovo važi i za Android i za Windows, isprobano puno puta na puno telefona, tableta i PC-a :)

Vrh Dno