Šta je novo?

Blokada posle ubacivanja wireless PCI kartice

Jel ti se blokira Wireless Network Conection ili ceo system?
Jel imas na kompu jos negi mrezni adapter?
Neki Firewall i ako imas koji?

Poslednja izmena:
ceo sistem, ima via integrisani adapter probao sam da ga iskljucim i nema firewall-a...

Predpostavljam da ti je nova kartica?
Dacu ti mozda odgovor koji ti se nece svideti,ali posto si probao sa drajverima,promenio sve slotove,itd...predlazem ti da pogledas u Event Vieweru da li mozda ispisuje neku gresku posle zaglavljivanja i jedno resenje koje ce ti otkloniti sumnju na Wireless karticu (da li ona uopste radi) a to je da je probas na drugom kompu ako si u stanju to da uradis video bi da li je do nekompatibilnosti sa tvojim kompom,a onda sistem postepene eliminacije,mada to moze da traje danima i mnogo duze,moze da bude hardwerski ili softwerski,mozda SP3 sa nekom zakrpom drivera te zeza i na kraju da probas neku W-Lan karticu sa Atherosovim chipsetom mozda neka nekompatibilnost sa plocinim ili slicne solucije,moraces malo da se zezas!!!POZZZ

Pazi moje iskustvo, ploca iz potpisa ne prihvata ni jednu wi-fi karticu ubodenu u PCI, probao atheros CM9 i neki USR od drugara uvek zabada pri instalaciji drajvera a taj drugar ima istu plocu i kod njega je ista situacija :) flashovao sam bios i ne vredi...

Da i ja sam nalazio na mnogo slicnih iskustava po netu, a iskreno i nemam neku zelju da se cimam sa tim ne znam kolko posto je za komsiju tj treba da delim net sa njim, verovatno cemo ici da zamenimo za neku usb varijantu tu ne bi trebalo da bude problema :)

Vrh Dno