Šta je novo?

Blokada instalacije os

delta3

Cenjen
Učlanjen(a)
20.06.2009
Poena
154
Pokusao sam uraditi instalaciju XP sp2 na laptopu koji je bio pun virusa. Virus nije dozvoljavao nikakav pristup ni na internet, niti ubacivanje antivirusnog programa (nod32) niti novu instalaciju. Laptop je inace od kolege koji je muzicar i koji sa njim nije isao na internet ali je viruse skinuo vjerovatno sa cd ili sa usb stick.
Nekako sam uspio sa usb stick-a ubaciti avast i donekle onesposobio virus tako da sam dobio poziciju za instalaciju medjutim instalacija krene do ''Setup is formatting ...'' doje do 20 - 25% i laptop se gasi. :crash:
Inace laptop je III sa procesorom 1000MHz i ram 256 Mb sa nikakvom baterijom. Dakle nemoze da radi dok se ne ukljuci u struju.
Laptop se inace nenormalno grije a najvise cini mi se memorijske kartice.
Interesuje me zbog cega se laptop gasi, da li zbog slabe baterije ili neceg drugog???
Pozdrav!

Uspio sam narode uraditi instalaciju Xp sp2 na ovom laptopu na nacin da sam skinuo masku sa memorijskih kartica i direktno usmjerio jedan ventilator da hladi memorijske kartice i unutrasnjost laptopa dok je radio inastalaciju.

Laptop je inace Tiny A360 i sad imam problem sa drajverima. Da li neko ima drajver za njega i to samo za graficku jer mi pise u Device Manager '' Video Controller (VGA Compatible) '' a desava se da mi cd room ne moze nista otvoriti ??? :(

Pozdrav!

Procitaj PCI VEN i DEV u device manageru pa pitaj google sta zna o tome.

Uspio sam narode uraditi instalaciju Xp sp2 na ovom laptopu na nacin da sam skinuo masku sa memorijskih kartica i direktno usmjerio jedan ventilator da hladi memorijske kartice i unutrasnjost laptopa dok je radio inastalaciju.

Laptop je inace Tiny A360 i sad imam problem sa drajverima. Da li neko ima drajver za njega i to samo za graficku jer mi pise u Device Manager '' Video Controller (VGA Compatible) '' a desava se da mi cd room ne moze nista otvoriti ??? :(

Pozdrav!

http://ranger.s3graphics.com/viaarena/380drv/

Na ovom linku ces naci drajvere. S3 Savage (Twister 380).

Vrh Dno