Šta je novo?

Blok 70a, internet ?

• Začetnik teme Začetnik teme Sasa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Telefon 157xxx, pogled ka toplani.
Kabl, adsl, wifi ?

Hvala, pozdrav!

Valjda samo WiFi. Kabla nema, ADSL takodje.

Verat, Memodata (?), Beogrid, BGWirless (?).

Da li znas sa kojom cifrom mu pocinje broj? Inace na NBG vlada ospti haos, tvoj komsija moze biti na "3" a ti na "1", on moze da ima ADSL, ti moz' da se slikas. 🙁

(ovo "ti" je figurativno 🙂)

Poslednja izmena:
Centrala Bezanija (Novi Beograd) od sredine maja ima tehnicke mogucnosti za uvodjenje adsl. Pocetni broj nije bitan, sama centrala mislim da ima osam razlicitih pocetnih brojeva npr. 16x-, 15x-,17x-,177-, 176-, 227-,317-, 318-
Komsija ima novi broj 317-, a ja imam stari 177-, obojica imamo adsl.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Sasa je napisao(la):
Telefon 157xxx, pogled ka toplani.
Kabl, adsl, wifi ?

Na toj centrali radi ADSL. Treba proveriti da li ima mogućnosti na konkretnom broju. Wireless verovatno može. Kabl - ne znam.

beogrid wireless moze 100%, cak su velike sanse da budes na kablu kod njih, posto je skoro ceo 70-i iskabliran.....bio bi u 100 mbit-noj mrezi sa mnogima...

i adsl moze 100%.....

a cable kako gde (mada nisam 100% siguran) , negde sbb, negde radijus-vektor - ove druge zaobidji.....

Jel beogrid i na to ima onaj ocajan limit od 16 konekcija ?

flat 32 konekcije (ali svi kazu da p2p radi...)

edit: premium servis ("na protok") nema limitirane konekcije

Poslednja izmena:
flat je ogranicen na 16 konekcija, ne 32.......

Ivan® je napisao(la):
flat je ogranicen na 16 konekcija, ne 32.......
Taj info je dao Nikola na [es] forumu (member ap61). Na sajtu, do duse, stoji 16. Ko laze, ko krade ne znam... 🙂

BgWireless nije internet provajder 🙂
Da Beogrid ima limit od 16 konekcija.
Werat Wireless je ocaj ono radi od 300 KB/s (kada im pukne shape) do 0.1KB/s kada im pukne sve ostalo 🙂)
aDSL je definitivno ono sto tebi treba..

@sasa poslao sam mail na [email protected] da vidis kako radi sa tim ogranicenjem...za jedan racunar to ne pravi nikakvu smetnju,za vise nemam pojma kako bi bilo

korisnik sam beogrida i mogu slobodno svakome da ga preporucim,odn. mislim da od ovoga ne moze bolje,moze samo jeftinije...
uvek ful protok - 31kb/s za 256kbit zakucano
sto se tice gaminga ping je 40-80 na nemackim,eng. i francuskim serverima - igram css na njima
i naravno prednost u odnosu na adsl je upload koji nije sakacen(dobro,to je jasno od starta)

Poslednja izmena:
Floyd je napisao(la):
@sasa poslao sam mail na [email protected] da vidis kako radi sa tim ogranicenjem...za jedan racunar to ne pravi nikakvu smetnju,za vise nemam pojma kako bi bilo

korisnik sam beogrida i mogu slobodno svakome da ga preporucim,odn. mislim da od ovoga ne moze bolje,moze samo jeftinije...
uvek ful protok - 31kb/s za 256kbit zakucano
sto se tice gaminga ping je 40-80 na nemackim,eng. i francuskim serverima - igram css na njima
i naravno prednost u odnosu na adsl je upload koji nije sakacen(dobro,to je jasno od starta)

ali sa 16 konekcija moze da se pozdravi sa p2p servisima... cak i ako otvori vise od 2-3 sajta u isto vreme nastaje problem....

Poslednja izmena:
Predlozicu drugaru, mada znam da je za mene, bilo bi premalo.

Uostalom, ja imam tri racunara kuci, a beogrid upravo to hoce da spreci, mada iz meni nejasnih razloga. Sta njih briga koliko konekcija ja pravim, neka ogranice na protok, uostalom to se i placa, protok.

Kad sednemo i cale i sestra i ja na net, 20-30 konekcija se otvori bez problema.
FlashGet skida sa 4-5 konekcija, msn sa par ljudi, irc i ostaje 5-10 za surf nas troje, sto je premalo jer je i Firefox po defaultu koristi 8 konekcija ako se ne varam. x 3 coveka..izem ti njeihovo ogranicenje...

Kako nemate cable u bloku 70a ?

Nazad
Vrh Dno