Šta je novo?

Blok 30 i Internet

Misha R

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2001
Poena
619
pitanje za rodjaka koji zivi u bloku 30, Lenjinov bulevar ulica. Posto su ga od skoro prebacili na pcm hoce covek neki brzi internet. Kako mi on kaze postoji kablovski izgleda neki telefonkabl, a ja koliko vidim na sajtu ptt kds kazu da su svi korisnici prebaceni na kds ptt pa me zanima da li je to tako i da li moze odatle da se kaci na ptt kds net. Ako ne moze recite mi sta moze od wireless-a da se uhvati, moze li tehnicom ili verat ili neki treci?
Ja sam na ceraku i koristim tehnicom wireless na vodotornju tako da ne znam stvarno za nbgd pa vas molim pomozite

Evo info iz prve ruke

Ja sam iz 28 bloka i od skora nas je preuzeo ptt kds, covek mi preko fona rekao da ce uskoro da prosire podrucje tosinog bunara gde je prilicno povoljan kablovski net - za pocetak 64k flat rate za 1000din mesecno, ima u ponudi do 256k za samo 2000din

Znaci nek se strpi jos malo, mislim da mu je ovo najbolje resenje

Spirit je napisao(la):
Evo info iz prve ruke

Ja sam iz 28 bloka i od skora nas je preuzeo ptt kds, covek mi preko fona rekao da ce uskoro da prosire podrucje tosinog bunara gde je prilicno povoljan kablovski net - za pocetak 64k flat rate za 1000din mesecno, ima u ponudi do 256k za samo 2000din

Znaci nek se strpi jos malo, mislim da mu je ovo najbolje resenje

I ja sam u istom kraju i devojka koja radi na obavestenjima vezanim za kablovski net u ptt-u mi je objasnila da je to sve samo ne skoro. Navodno je to prosirenje ostalo kao obaveza telefonkabla, a kad ce se oni smilovati da je izvrse to nije na ptt-u... :S:

Srbija!!!

bedak dve godine sam ziveo u 30 i to se pojavilo sad kad sam otisao odatle

http://www.afti.net/

pogledaj ovo, to su moji prijatelji pa ih kontaktiraj i vidi sta moze da se uradi. Ovo je prvi wireless u sirem podrucju, pilot program jedne od najvecih IT firmi kod nas...

Jel postoji neki kablovski provajder u Bloku 45 ?

leksa je napisao(la):
I ja sam u istom kraju i devojka koja radi na obavestenjima vezanim za kablovski net u ptt-u mi je objasnila da je to sve samo ne skoro. Navodno je to prosirenje ostalo kao obaveza telefonkabla, a kad ce se oni smilovati da je izvrse to nije na ptt-u... :S:

A ja vec isplanirao sta ce sve da se skida u prvih par dana... pih, izem ti srbiju :smackbum:

Nazad
Vrh Dno