A jel imas ti to i da li si raspolozen da podelis sa ostalim koji bi da isprobaju "air strike"?delimir je napisao(la):Igrao sam ja celih 10 min, i uopste mi se nije dopala. Dacu joj jos jednu sansu, ali me mrzi da je ponovo instaliram. Najjace je kada pozoves "air-strike". Ja ocekivao sada ce da dodju avioni, kad ono stize neki "Crveni baron" i kruzi oko mene kao lesinar. Dobro kada nije pao na onu moju saku jada na terenu...Nekako je sve sporo, ali je grafika jako dobra (nije u pitanju pravi 3D vec nesto kao kod SimCity 4).
Filo je napisao(la):...
A jel imas ti to i da li si raspolozen da podelis sa ostalim koji bi da isprobaju "air strike"?
delimir je napisao(la):Najjace je kada pozoves "air-strike". Ja ocekivao sada ce da dodju avioni, kad ono stize neki "Crveni baron" i kruzi oko mene kao lesinar. Dobro kada nije pao na onu moju saku jada na terenu...
evo jaOxyS je napisao(la):e, skroz sam zaboravio na ovaj tred :eye: , pa ako je jos uvek neko zainteresovan, javite
cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari