Šta je novo?

Blitzkrieg

Blabo

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
609
Da li je netko igrao ovu igru
Kazu da je odlicna
Moze neko dat koji komentar

da li se uopste pojavila igra?
ja sam juce video demo od 90tak MB a nisam siguran da li se igra zvanicno pojavila

Видим да је пирати рекламирају путем интернета.

Ево и ја питам, да ли ју је неко играо и какви су утисци.

imam igru ali je nisam igrao.

Igrao ja....nije losa igrica. Grafika i zvuk osrednjeg kvaliteta, podseca na Panzera (po meni je bolja). Ume da bude zahtevna, narocito kada vam je na ekranu velki broj jedinica koje imaju neku zajednicku akciju (secne na ATI-iju 9000 na 1280x1024)...Preporuka ako nemate cime drugo da gubite vreme.

mnogo bolja od sudden strike-a... eto recimo to poredjenje :)

Jel ima neko?Moze na mail
Ja sam nasao neku verziju kod koje je image 2.cda malo pokvaren pa ne moze da se instalira

Ajde ako neko ima verziju koja radi da se dogovorimo oko zamene :)

Non-stop su mi davali verziju koja ili ima gresku na drugom cd-u ili pukne install.exe pri instalaciji.

ja imam ali nazalost nisam u bg-u preok leta

Igrao sam ja celih 10 min, i uopste mi se nije dopala. Dacu joj jos jednu sansu, ali me mrzi da je ponovo instaliram. Najjace je kada pozoves "air-strike". Ja ocekivao sada ce da dodju avioni, kad ono stize neki "Crveni baron" i kruzi oko mene kao lesinar. Dobro kada nije pao na onu moju saku jada na terenu...Nekako je sve sporo, ali je grafika jako dobra (nije u pitanju pravi 3D vec nesto kao kod SimCity 4).

delimir je napisao(la):
Igrao sam ja celih 10 min, i uopste mi se nije dopala. Dacu joj jos jednu sansu, ali me mrzi da je ponovo instaliram. Najjace je kada pozoves "air-strike". Ja ocekivao sada ce da dodju avioni, kad ono stize neki "Crveni baron" i kruzi oko mene kao lesinar. Dobro kada nije pao na onu moju saku jada na terenu...Nekako je sve sporo, ali je grafika jako dobra (nije u pitanju pravi 3D vec nesto kao kod SimCity 4).
A jel imas ti to i da li si raspolozen da podelis sa ostalim koji bi da isprobaju "air strike"?

delimir je napisao(la):
Najjace je kada pozoves "air-strike". Ja ocekivao sada ce da dodju avioni, kad ono stize neki "Crveni baron" i kruzi oko mene kao lesinar. Dobro kada nije pao na onu moju saku jada na terenu...

To sto si ti pozvao je bio recon airplane(ili izvidjacki avion), ako oces da tvoji avioni poprze one dole moras da pozoves lovce ili bombardere. Mene je odusevilo kad u ruskoj kampanji pocnes da przis kacusama po nemackim rovovima.....ostane samo ugalj O:)

ako vas ne mrzi da dodjete u sremcicu, dacu vam ja . radi bez cd-a

mozda bi imoglo da se dodje u Sremcicu
Moze neki telefon?

e, skroz sam zaboravio na ovaj tred :eye: , pa ako je jos uvek neko zainteresovan, javite
cheers

Ljudi pobogu pa sta vam je -kako jel' stigao -pa ja sam ga zavrsio i deinstalirao pre skoro mesec dana(da nisam ja mozda putnik kroz vreme? eek ) -sve u svemu igra je straaaava,i sto se tice avijacije stvarno je odlicno uradjena,postoje izidjaci,lovci,bombarderi,lovci-bombarderi itd.Polozaje je moguce braniti protivavionskim topovima ili lovcima -jednom sam bas ostao u cudu kada su mi Rusi poslali svoje sturmovike,koji su mi poobarali lovacki par i od tenkovske kolone mi je ostao jedan kamion i dva ubedljivo najjadnija tenka?!?!.Sto se grafike tice -pa ako se poredi sa Colin Mcrae Rally 3 naravno da je losija,ali ako se poredi sa sudden strikeom 15 puta je bolja,a za razliku od suddena koji je bas umeo da nervira sa otkrivanjem protivnickih jedinica,ovde su dodata dva poboljsanja 1)nivoi tezine idu od najtezeg koji je kao na suddenu do debilno lakih koje moze svako da zavrsi.2)sada postoji scout ciji je line of sght bolji od svih ostalih jedinica tako da mozete na tenane da jajarite protivnicke tenkove&ostalo.

Jao sorry sad sam pogledao datume kada je postavljeno pitanje jel' stigao S ,idem ja da spavam

OxyS je napisao(la):
e, skroz sam zaboravio na ovaj tred :eye: , pa ako je jos uvek neko zainteresovan, javite
cheers
evo ja
javi se na mail ili pm

ma igra je ******, doduse zakljucak sam doneo nakon odigrane nemacke kampanje, kad odigram i druge dve , mozda promenim misljenje(cisto sumnjam).da ne bi bilo da lupetam , evo zasto tako mislim.na pocetku zna da bude malo zeznuto, pogotovo u africi(sto me malo cudi, jer koliko ja znam o tim bitkama, a znam dosta jer me drugi svetski rat veoma zanima, englezi su bezali iz tenkova kad svabe raspale, au igri je sasvim suprotno). e , da sam ja odma' provalio one medju zadatke, bila bi druga prica. naime, poenta tih medjuzadataka je da nastancate iskustvo i onda se prakticno nepobedivi, sto se i pokaze na kraju.vodite jednu te istu vojsku iz zadatka u zadatah, a ti zadaci ne mogu biti istovetniji, kad sam dostigo max iskustvo jednostavno sam se setao kroz igru. poprilicno dosadno. grafiga je sasvim OK, pogotovo explozije

P.S. filo, poslo sam ti na PM

Videces kad budes poceo rusku kampanju -prva misija -rusko-finski rat,smorices se najstrasnije posto finci igraju kao gomila da ne kazem cega -gomila bunkera i rovova i to je to bez ikakvih kontranapada,dranja pozadine i slicno.A ono sto kazes za africki front -pa zar ne mislis da bi bilo malo glupo da i u igri Englezi beze cim se malo pripuca? )

ne moraju bas da beze, al' je ono ipak preterivanje da me razbucaju ko svinja masan dzak. videcemo , mozda je ostatak igre zanimljiviji

Poslednja izmena:
Чек само, коју игрицу треба да инсталирам да би играо ову експанзију кад изађе?

:zgran::shock: 6 godina!!!
što bi klinci rekli
EPIC BUMP
:smackbum::smack:

Panzerkrieg - Burning Horizon 2
(Made by the creators of "Blitzkrieg Burning Horizon" and "Blitzkrieg Rolling Thunder")

Lepo piše ovde:
http://www.panzerkrieg.net/
„Conflict 2012“ – War is just around a corner!
Panzerkrieg Add-On

Poslednja izmena:
Citao sam o ovom modu pre par meseci u SK-u. Drago mi je sto je covek uspeo da izgura stvar do kraja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno