Ne znam koliko jaka mašina ti treba ali za voće, šejkove sam ovo uzeo
Ne planiram da uzimam preko, suma sumaru sa postarinom od preko na tih 80€ uredjaja jos 50€ postarine i za te pare imam ovde slican produkt da uzmem tako da to otpada u startu.Ne znam koliko jaka mašina ti treba ali za voće, šejkove sam ovo uzeo
Ima unutra štap koji se zaledi i drži ti šejk hladan.
Oko 50 evra na eBay.de
Doduše ja sam uzeo Electrolux identični su samo ovaj uglavnom dosta jefntiji
AEG MiniMixer SB 2900 Blender / 1 x 600 ml and 2 x 300 ml Tritan Bottles / Ice Pack / 500 ml Chopper / 4-Blade Knife / Rotary Control / 2 Speed Settings / Pulse Button / Stainless Steel https://amzn.eu/d/5Iy9XWM
Ja sam pre par godina dobio bas taj crveni, doduse bez case i jos nekih dodataka za koje sad vidim da su u svakom pakovanju sto mi budi sumnju da je moj mozda fake. A bucan je uzasno600W original na ananasu - vredi li? 7600din
NB606R oznaka.
imam od 900W ( popust sa 20k na 10k ). Iskreno imam osecaj da je bolje da sam dodao jos koji dinar i kupio nesto ozbiljnije.
Da li mozda imas neke recepte za supice, potaze, ako ga koristis za pravljenje toga ?Ja sam pre 4-5 godina uzeo ovaj od 1700W:
Delimano Nutribullet RX ekstraktor [1700W]
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite.www.eponuda.com
Koliko vidim sad ga nema nigde u ponudi, ne znam može li se i dalje negde pronaći, tada je koštao oko 200e. Inače blender je u mom iskustvu odličan, malo je glasniji, ali evo pet godina kasnije radi ko i prvog dana i dosad je sve i više nego uspešno savlađivao.
Da ti iskreno kažem ja i kuhinja smo na vi… Moja supruga pravi svašta nešto, ali sad kad sam je pitao za recepte - kaže ona stavi šta god joj se nađe od sezonskog povrća u frižideru, doda malo pavlake za kuvanje kad hoće da bude kremastije i začini po osećaju 🙂Da li mozda imas neke recepte za supice, potaze, ako ga koristis za pravljenje toga ?
Ja ga koristim 5godina svaki dan.imam od 900W ( popust sa 20k na 10k ). Iskreno imam osecaj da je bolje da sam dodao jos koji dinar i kupio nesto ozbiljnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari