Šta je novo?

blaupunkt...

cookie

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2008
Poena
319
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600 & Cooler Master Hyper 212 Black
Matična ploča
MSI B650 Gaming Plus WiFi
RAM
Kingston Fury Beast 16GB DDR5-6000
GPU
Sapphire Radeon RX7600 Pulse
Storage
Silicon Power XS70 1TB
PSU
MSI MAG A750GL
Kućište
Antec NX410
Monitor
AOC 24G4X
Pristup internetu
  1. Optički internet
znam da nije 100% kompjuterska tema, ali ima veze sa cdovima pa reko' da se obratim upucenoj zajednici:). elem, u pitanju je blaupunkt IDC A09 cd charger (onaj sto se ugradjivao u fiat stilo) koji je u mom slucaju prestao da radi iz neobjasnjivih razloga (i pritom pojeo neke cdove). dakle, ima li neko ko bi mogao da utvrdi sta je s njim i u krajnjem skucaju (ako je otisao u vecna lovista) gde ima da se nadje isti takav model (nov ili polovan, sve jedno mi je, ne mogu vise da slusam radio na putovanju od bga do zga:wall:)...
unapred hvala...
poz

Onda ti je po meni bolje da uzmes neki radio sa MP3, toga sad ima povoljno, narezes cd sa gomilu muzike i uzivas. Ovo ce ti biti manje cimanje nego sad da trazis nekoga da to cacka, ili drugi takav.

pa da, ali jesi li ikada video kako izgleda radio na stilu? nema standardnu masku tj ne moze da se ugradi normalan radio a da se cela centralna konzola ne menja... a prikljucak za cd charger je nestandardan... tako da mi je ovo otprilike jedina varijanta za normalniju muziku (bolje da ne cujes sta se pusta na radiju dok se vozis od beograda do zagreba)...

pa da, ali jesi li ikada video kako izgleda radio na stilu? nema standardnu masku tj ne moze da se ugradi normalan radio a da se cela centralna konzola ne menja...

Moze da se uzme blenda (maska) za Stila i onda mozes da ugradjujes i standardni CD plejer. Probaj kod generalnog uvoznika Fiat-a, ne verujem da je skuplja od 20-ak e.

ma kakav generalni uvoznik.... odes u sabac na otpad i uzmes...

dva brata Maki (0638367177) i Mile (0641955935)

i imam i ovaj broj... ne znam kako se zove lik 065/338-60-10 Marea, Punto, Bravo, Brava, Stilo...

javi sta si uradio

Poslednja izmena:
hvala vam puno ljudi, javicu kad uspem nesto da isfrikombinujem, malo sam busy ovih dana...
poz

pa da, ali jesi li ikada video kako izgleda radio na stilu? nema standardnu masku tj ne moze da se ugradi normalan radio a da se cela centralna konzola ne menja... a prikljucak za cd charger je nestandardan... tako da mi je ovo otprilike jedina varijanta za normalniju muziku (bolje da ne cujes sta se pusta na radiju dok se vozis od beograda do zagreba)...

Naravno, i na Bravu/Bravi je isti sistem, postoji plastika i stavis standardni radio.

Nazad
Vrh Dno