Šta je novo?

Blam, povezivanje DVD plejera i TVa

vladoA

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
309
Da pomognem teci kupio DVD plejer,a operisan od tehnike. Pogledam uputstvo, pise ShockWave DW 330, a u uputstvu 5 strana, 4 recenice teksta. Pomislim hvala bogu i ne treba mi vise prikljucicu ga za sec. Spojim kablove, video in, volume out R,L, sa ogovarajucim na TVu.

i

Ne znam dalje, ja nemam DVD plejer sem onog na kompu, a nisam poneo DVD, pa sam pustio neki njegov audio cd, i mislim se treba sada na TVu da pronadjem kanal koji koristi dvd plejer, obrnem sve kanale nista. Nigde muzike sa diska, a na plejeru se lepo vidi ide sredina prve pesme. Pretpostavljam da dvd plejer daje i neki video zapis ka tv-u dok pusta muziku, tipa redni broj pesme, koliko ih ima...
Da se vratimo na uputstvo, pomislim idem da ga konsultujem, a tamo sem slika kako spojiti kablove, i slike upravljaca, nema ama bas nista. Pomislio sam da nema neka opcija na TVu da izabere drugi video ulaz, ili vcr ulaz, slicno tome. Nisam je nasao.

Ljudi izblamirao sam se, ode reputacija, nadam se da cete kroz smeh i suze uspeti da napisete sta da radim.

AV kanal jel si probao? Moze i 0 na starijim televizorima.

mozda taj dvd ima 5.1 izlaz.....probaj u meniju da namestis Sound - Stereo!!!

Nazad
Vrh Dno