Kada stavim refresh na 60Hz i bilo koju drugu rezoluciju, blago mi treperi ekran, tj, tamniji delovi ekrana. Graficka je ATI Radeon 4670 i XP SP3. Na 75Hz slika je potpuno mirna. Koristim njegovu nativnu rezoluciju 1440x900. Problem je u sledecem - trenutno koristim stare drajvere 9.7 ali kad hocu da stavim neke druge novije iz 2011.god. , ne postoji mogucnost da na mojoj rezoluciji 1440x900 postavim isto 75Hz, nego samo 60Hz a onda mi opet treperi slika! Znaci, novi drajveri nemaju 75Hz !!! Tako sam osudjen da koristim ove matore drajvere od pre 3 godine! 75Hz ima na nizim rezolucijama i onda ne treperi slika! Da li neko zna u cemu je problem? Radi probe sta povezao laptop (Win7) na monitor i onda ne treperi slika ni na 60Hz! Jel moguce da graficka pravi problem na 60 Hz i kako to da novi drajveri nemaju refresh od 75 Hz na 1440x900 rezoluciji?
Trenutno je monitor vezan preko VGA kabla, a probao sam i da koristim DVI izlas graficke preko DVI-VGA adaptera ali se nista ne menja. Povezan mi je i TV preko HDMI kabla i tamo je slika perfektna! Jel ima neko neku ideju?
Trenutno je monitor vezan preko VGA kabla, a probao sam i da koristim DVI izlas graficke preko DVI-VGA adaptera ali se nista ne menja. Povezan mi je i TV preko HDMI kabla i tamo je slika perfektna! Jel ima neko neku ideju?
Poslednja izmena: